• Autós Hírek
  • WTCC Hírek - Michelisz Norbi nyolcast dobott elsőre!

WTCC Hírek - Michelisz Norbi nyolcast dobott elsőre!

Készült: 2013.szeptember.06 21:35 Készítette: Lipták Melinda Írta: Juni György Kategória: Autós Hírek, WTCR és túraautós hírek Forrás Zengő Motorsport

Monteiro nyerte a sonomai tesztet, a másik Honda Tarquinivel az ötödik. Így, a végére a bekapott hat tized annyira nem esett jól. A nyolcadik körben még Michelisz volt a P1.
Elöljáróban annyit, Ricsi újra a csapattal van, készülnek a videók is hamarosan. A teszt a mai nap egyik fontos állomása volt. Argentína után az első gurítások.

Az első három mért kör a gyári Hondáké volt, amikor Coronel az élre ugrott , emlékeztetve a mezőnyt arra, hogy egy BMW, igaz zengős, de tavaly itt csodát mutatott be. Norbi a 21. helyen kullogott ekkor. A villantásra a nyolcadik körig kellett várnunk. Hat tizedet nyomott Oriola nyakába és csont nélkül ugrott az élre. Aztán Tarquini visszavágott, három tizeddel verte Norbit, aztán mindenki futott még egy nagy utolsót. Ennek a vége lett ez a nyolcadik hely.

Jó látni, hogy a Civic az első helyre is jó, reméljük, meg tudjuk tartani a lépéselőnyt. A teszten szabad a gazda, annyi gumit használsz amennyit akarsz, ez is torzíthatja a képet. Íme a részletek és a video is jön rövidesen.

Végeredmény:

Belépés