Moto2 Hírek - Óriási bukás a Tech3 privát tesztjén: Mariñelarena mesterséges kómában

Készült: 2014.február.28 17:15 Készítette: Lipták Melinda Írta: Balogh Tamás Kategória: Motoros Hírek, Moto2 hírek, Motogp hírek Forrás P1race

A Tech3 Moto2-es csapata a dél-franciaországi Paul Ricard versenypályán teljesít egy privát tesztet, amelyen csütörtök délután súlyos baleset történt: Alex Mariñelarena hatalmasat bukott, amely után kórházba kellett szállítani a pilótát. Az orvosok azóta mesterséges kómában tartják a 21 éves versenyzőt.
A Tech3 a napokban egy privát tesztet teljesít a franciaországi Paul Ricard versenypályán, hogy minél jobban felkészülhessen a március 11-től 13-ig rendezendő utolsó, jerezi tesztre, valamint a három hét múlva esedékes katari szezonnyitóra. Csütörtökön délután azonban egyik versenyzőjük, Alex Mariñelarena hatalmas balesetet szenvedett el: a csapat által közzétett információk szerint a spanyol akkorát bukott, hogy egy ideig az eszméletét is elvesztette, de mire az orvosok odaértek, már magához tért, és beszélni is tudott velük.

A 21 éves pilótát ezután touloni Saint-Anne Kórházba szállították további kivizsgálások céljából, ám ott az orvosi személyzet úgy döntött, hogy mesterséges kómába helyezik a spanyolt. Egyelőre ennyi információ látott napvilágot Mariñelarena állapotáról, de a Tech3 sajtóközleményében kiemelte, hogy bármilyen fejlemény lesz, azt azonnal megosztja a médiával. Addig pedig csak reménykedni tudunk, hogy a motoros megúszta komolyabb sérülések nélkül, s hamar a gyógyulás útjára lép majd.

Belépés