MotoGP Hírek - Valentino Rossi közönség-interjú (videókkal!)

Készült: 2014.február.19 07:44 Készítette: Lipták Melinda Írta: Borbás Bálint Kategória: Motoros Hírek, Motogp hírek Forrás P1race

Valentino Rossitól – tegnapi születésnapja alkalmából – 24 órán át kérdezhettek szurkolói a Bridgestone Italia facebook oldalán, ahová több mint 600 kérdés érkezett be. Mindenre persze nem válaszolt a „Doktor”, de a legizgalmasabbakra igen, mégpedig egy videóinterjú formájában, amit szintén a facebookon tettek közzé, olasz nyelven.
Mi kiválogattuk a legizgalmasabb kérdések és válaszok közül is a legizgalmasabbakat, most ezeknek magyar fordítását közöljük.

- Mit érzel a futamok rajtja előtt a rajtrácson?
Valentino Rossi: - Még mindig erős izgalmat érzek minden egyes verseny előtt. Emellett mindig ott van bennem egy nagy adag figyelem és egy kis félelem is, de általában, amire felállunk a rajtrácsra, már minden negatív érzés kiszáll belőlem. Akkor már csak a versenyre koncentrálok, és lassan végiggondolok még egyszer mindent, hogy mikor mit kell majd csinálnom annak érdekében, hogy az első kanyartól az utolsóig végig gyors legyek, ne veszítsek tempót és ne hibázzak.

- Melyik győzelmi ünneplésed sikerült a legjobban?
Valentino Rossi: - Volt néhány emlékezetesre sikerült ünneplésem. A legjobb talán az volt, amikor a leintés után megálltam a WC-nél 1999-ben, vagy talán a hét törpés ünneplésem a hetedik vb-címem után.

- Milyen kitalált személyiséggel szeretnél találkozni a valós életben?
Valentino Rossi: - (Nevet.) Batmannel! Mindig is szerettem ezt az éjszakai szuperhőst, mert tetszik a maszkja és az egész megjelenése is. Kíváncsi is lennék rá, ki rajzolta…

Nos, ezért is szeretik annyian Rossit: a személyisége miatt, és mert annyi mosolyt csalt már mindannyiunk arcára, mint talán senki más a motorsport történelmében. Isten éltesse őt még nagyon sokáig!

Belépés