Kamion Hírek - Nagyon elégedettek a T-szériával az új tulajdonosok

Készült: 2014.február.18 10:14 Készítette: Lipták Melinda Írta: S.B. Kategória: Autós Hírek, Kamion hírek Forrás Kamion Hírek

Néhány hónappal azután, hogy megkezdték Európában a Renault Trucks T gyártását, a franciák meginterjúvolták azokat az ügyfelek, akik az új modell tesztelése után úgy döntöttek, hogy a T modellel bővítik járműparkjukat.
Vannak, akik már a júniusi lyoni bemutató után azonnal rendeltek belőle, hiszen már hosszú évek óta Renault Trucks ügyfelei, így teljes bizalommal vannak a márka iránt, sokan viszont a sikeres tesztelést követően döntöttek a márka mellett.

Ausztriában az egykori Formula–1-es pilóta, Gerhard Berger tulajdonába tartozó Berger Logistik GmbH vállalat is bizalmat szavazott a Renault-nak. A korábban vásárolt Premium Route-ok fogyasztásával elégedett vállalatvezető 2013. november végén vette át az első 460 lóerős Renault Trucks T Sleeper Cab modellt, amellyel nemzetközi szállítmányozást végeznek. A svájci Constantin csoport pedig, amely húsz éve a Renault Trucks ügyfele, tökéletesen megvalósította az átmenetet: egyszerre vehette át az első Renault Trucks T modellt és az utolsó Svájcba szállított Magnumot. Európa-szerte sokan döntöttek már a nyári bemutató után a rendelés mellett, az ügyfelek pedig Angliától kezdve Hollandián át Finnországig elégedettek a teherautókkal. Legtöbbjük az alacsony fenntartási költségek és ezen belül is a kis fogyasztás miatt választották a T-szériát, remélve, hogy beválnak az ígéretek és az újdonság is olyan éhezőbajnok lesz, mint a Premium-sorozat. Amiről szinte mindenki említést tett még, az a fülke praktikussága és kényelme, de szóba került a járművek megbízhatósága és a jó vezethetőség is. Magyarországon a Mary Car Kft rendelt először ebből a típusból, 460 lóerős változatban, High Sleeper fülkével. Csontos Dániel, a dél-magyarországi vállalat tulajdonosa tavaly júniusban részt vett a lyoni bemutatón, majd a Renault Trucks által Blainville-sur-Orne-ban szervezett próbautakon, ezt követően rendelte meg a négy járművet.

Belépés