• Autós Hírek
  • Kamion Hírek - Néhány hónap múlva bemutatják az új Traffic/Vivaro kettőst

Kamion Hírek - Néhány hónap múlva bemutatják az új Traffic/Vivaro kettőst

Készült: 2014.február.09 08:52 Készítette: Lipták Melinda Írta: S. B. Kategória: Autós Hírek, Kamion hírek Forrás Kamion Hírek

Nyár elején érkezik ha minden igaz a Renault/Opel együttműködés kisebbik modelljének, a Traffic/Vivaro kettősnek következő generációja. Mint ahogy a mostani szériánál is, a fejlesztést a két cég közösen végezte, a végeredményt pedig természetesen mindkét márkanév alatt árusítani fogják.
A két gyártó azonban ígéretet tett, hogy az új típusnál jóval nagyobbak lesznek a különbségek a megjelenés terén, sokkal márkaspecifikusabbak lesz egyes részek kialakítása.

Így könnyebben meg is lehet majd különböztetni a Traffic/Vivaro kettőst. A kocsi sziluettje az első megjelent képek alapján alig változott, viszont hangsúlyosabb lett a B-oszlop és egy sikkes domborulatot is kapott a karosszéria oldala. A lemezek alatt a technika is változik értelemszerűen, bár részleteket még nem árultak el a gyártók, azt tudni lehet, hogy a harmadik generációjú modell teljesen új motorokat kap.

Belépés