• Nyitóoldal
  • Rally hírek - Lappi: Különleges lesz visszatérni az ERC-be

Rally hírek - Lappi: Különleges lesz visszatérni az ERC-be

Készült: 2014.január.29 14:00 Készítette: Kategória: Rally Hírek

Rally hírek - Lappi: Különleges lesz visszatérni az ERC-be
A Skoda Motorsport 23 éves finn versenyzője, szerint különleges érzés lesz ismét az ERC-ben versenyezni a lett Rally Liepaja futamon.
"Az első verseny az idényben mindig különleges, a lett verseny pedig eddig ismeretlen az egész csapat számára. Természetesen már nagyon várom, hogy ismét a Skoda Fabia S2000 volánja mögé üljek."-mondta Lappi, aki idén a csehek gyári versenyzője lesz az ERC-ben.

Tavaly a finn versenyző három ERC futamon indult a Skoda csapatával, a Sanremo Rallyn dobogóra állhatott, míg a Rally du Valais-n megszerezte első győzelmét. Lappi szeretné a sikereket folytatni idén is megszokott navigátorával a szintén finn Janne Fermmel.

"Tavaly sok tapasztalatot szereztem az APRC versenyein, ahol volt néhány jó eredményem is, az ERC-ben pedig megszereztem első győzelmem. Természetesen szeretnénk a jó szereplést folytatni idén is."-tette hozzá Lappi.

A másik gyári Skodával a német páros, Sepp Wiegand és Frank Christian fog versenyezni idén, autójukat azonban a Skoda Auto Deutschland csapata készíti fel.

A Skoda idén nemcsak versenyzőket, de színt is vált, a Fabiákon a fehér szín lesz a domináns.

Belépés