• Nyitóoldal
  • Rally hírek - A Hyundai három autóval megy Ausztráliába?

Rally hírek - A Hyundai három autóval megy Ausztráliába?

Készült: 2014.január.29 12:05 Készítette: Kategória: Rally Hírek

Rally hírek - A Hyundai három autóval megy Ausztráliába?
A szeptemberi WRC futam, az Ausztrál Rally szervezői három Hyundai i20 WRC-re számítanak. Chris Atkinson biztosan elindul Thierry Neuville mellett a Hyundai Motorsport csapatában, ám lehet harmadik versenyzői is a murvás futamon.
Az Ausztrál Rally szervezői 3 Citroen, 3 Volkswagen gyári autó mellett 3 Hyundai gyári versenyzőre számítanak a szeptemberi versenyen, ahol a Ford várhatóan 7-8 WRC-t ad a versenyzőknek.

Az Ausztrál Rally idén is Új-Dél Wales-ben lesz megtartva, ám a szuperspeciál szakasz új helyszínen lesz és nagyobb lesz a szervízpark is.

Chris Atkinson, aki idei első versenyén Mexikóban indul, örül, hogy ismét gyári pilótaként indulhat hazai futamán.

"Hihetetlen, hogy ennyi év után ismét gyári versenyzőként indulhatok Ausztráliában, ráadásul egy új csapat számol velem komolyan. A Hyundai nagy erőfeszítéseket tett az elmúlt években, hogy visszatérjen a WRC mezőnybe, és nagy megtiszteltetés, hogy ennek a csapatnak én is tagja lehetek."-mondta Atkinson a Racerviews.com oldalnak.

"Idén továbbra is a fejlesztés a fő cél a Hyundai-nál, hogy 2015-ben már sikerekre lehessen gondolni. Persze jó lenne már idén dobogóra lépni a Hyundai-al, de idén még más a cél."-tette hozzá az auzstrál pilóta.

Forrás: irallylive.com

Belépés