Rally hírek - Partnertalálkozó a hóban

Készült: 2014.január.28 03:00 Készítette: Kategória: Rally Hírek

Rally hírek - Partnertalálkozó a hóban
Velenczei Ádám – Apkó András a Maxx Race Team párosa egy hétvégi hó autózással lepte meg partnereit a Gyöngyös melletti frissen behavazódott gokart pályán. Volt itt minden, mi szem szájnak ingere lehet egy januári vasárnapon, étel, ital, hó, versenyautó és persze a hostess lányok se hiányoztak, akik örömmel vették Ádám invitálását a Mitsubishibe.
A hostess lányok jelenléte az Absoluthostess Kft-nek köszönhető, hiszen ők Ádámék idei egyik kiemelt partnerei. Szamosi Krisztián az Absoluthostess Kft. ügyvezetője is rengeteg pozitív élménnyel gazdagodott, amikor beülhetett pár kör erejére Ádám mellé, de a Geoteam-ről se feledkezzünk el, hiszen ők voltak a másik partnercég, akiknek kijutott az autózásból.

A pályát 12:00-kor jó 10 cm-es hóréteg fedte így Ádám elő körei a pályatest megtalálásával és annak letisztításával teltek, amibe a csapat is lelkesen besegített néhány hólapáttal. Egy igazi látványos hófelhőben történő autózásnak lehettek szemtanúi a jelenlévők és persze Apkó Andris navigátor helyére beülők pedig, belülről is megtapasztalhatták azt, hogy egy ilyen bivaly erős autóban milyen is bent ülni mikor csattog az ALS és dolgoznak a lóerők.

Velenczei Ádám: „Nagyon örülök, hogy lehetőségünk nyílt egy ilyen kis rendezvény lebonyolítására, hiszen nem tudjuk, hogy pontosan mikor is milyen feltételek között tudunk versenyezni az idei évben. Ugyan van már egy versenynaptár, de megvárjuk a februári közgyűlés határozatát és utána ülünk le tervezni az idei szezont. Elsődleges tervünk az ORB-ben való indulás, persze ez még sok dolog függvénye, hogy mennyi versenyen tudunk indulni.”
Apkó András: „ Jól érzetük ma magunkat és boldog vagyok, hogy tudtunk a partnereinkkel találkozni egy kicsit, hiszen a versenyek alatt nem tudunk rájuk nagyon figyelni és ők se tudnak beülni az autóba. Most erre is volt lehetőségük és mi is többet tudtunk velük beszélni. Komoly szezon áll előttünk és reméljük, helyt tudunk állni ott, ahol elrajtolunk.”

Köszönjük partnereinknek!

Belépés