Rally hírek - A kötelező teljesítve

Készült: 2014.január.21 14:15 Készítette: Kategória: Rally Hírek

Rally hírek - A kötelező teljesítve
Két héttel a szilveszter rallye után ismét autóba ült a Lencse Zoltán – Hofbauer Tamás páros, persze ez nem teljesen igaz, mert az autóba a Komi Kupa szabályai alapján csak egy ember tartózkodhat. Így Hofbauer Tamás a pálya széléről segítette a csapatot. Egy jó hangulatú kis versenyen vett részt a csapat, ahol az időjárás is kegyeibe fogadta a kilátogatókat és a szép számmal induló versenyzőket.
A verseny fő célja a csúszós nyálkás útfelületen való autózás volt és az erre való jó beállítások megtalálása. A csapat mérnöke is kint volt egész nap és sikerült közösen egy jó hajtást írni valamint a Yokohama abroncsokból olyat használni, ami elősegítette a kötelezőnek mondható győzelmet.

Lencse Zoltán: „Nagyon jó hangulatú kis verseny volt és nagyon szeretek ezen a pályán versenyezni. Az időjárás pont olyan volt, mint amit szerettünk volna, hiszen a nedves, csúszós pályafelületen van még gyakorolni valónk. Sikerült írnunk egy nagyon jó hajtást. Keresünk a szezon kezdetéig még olyan versenyeket, ahol ehhez hasonló körülmények között autózhatunk, bár jó lenne egy kis hó…”
 
Hofbauer Tamás: „Kintről szemléltem az eseményeket ugyan, de jól éreztem magam. Sikeresnek értékelem az elvégzett munkát és alig várom már, hogy a hazai bajnokságba kamatoztatni tudjuk.”
 
Mint az Lencse Zoli nyilatkozatában is olvasható a következő megmérettetés hamarosan következik!

Forrás és további képek: zmm.hu

Belépés