• Nyitóoldal
  • Rally hírek - Monte-Carlo Rally: Ogier magabiztosan várhatja az utolsó napot

Rally hírek - Monte-Carlo Rally: Ogier magabiztosan várhatja az utolsó napot

Készült: 2014.január.17 19:25 Készítette: Kategória: Rally Hírek

Rally hírek - Monte-Carlo Rally: Ogier magabiztosan várhatja az utolsó napot
A nap utolsó szakaszán bár nem Ogier volt a leggyorsabb, mégis jelentősen növelte előnyét Bouffier előtt, így magabiztosan várhatja a Monte-Carlo Rally utolsó napját.
A nap utolsó, sötétben tartott gyorsaságiján Jari-Matti Latvala volt a leggyorsabb, 3.9 másodperccel megelőzte csapattársát, Sebastien Ogier-t. A finn Volkswagen pilóta így megelőzte Elfyn Evanst és fellépett az ötödik helyre.

Bryan Bouffier jelentős, 28.5 másodperces hátrányban ért célba Ogier idejéhez képest, aki így 51 másodperc előnybe került. A szakasz végén Bouffier elmondta, nem sikerült a pályabejárás ezen a szakaszon és Francois Delecour navigátorának, Dominique Savignoni itinerjéből próbáltak végig menni.

Kris Meeke is nyugodtan várhatja a holnapot, a harmadik helyen állva előtte és utána is messze vannak a riválisok.

A WRC2-ben az utolsó szakasz sem telt el dráma nélkül, ugyanis a kategória második helyén álló Armin Kremer árokba csúszott és mire a nézők visszatették az autót az útra, 25 perc telt el. A napot Yuriy Protasov 7 perc előnnyel zárta Robert Barrable előtt, akitől viszont csak 22 másodpercre van Lorenzo Bertelli. Armin Kremer negyedik 25 perc hátránnyal.

Holnap délután és este két pályán összesen négy gyorsasági vár a versenyben maradt 43 párosra, holnap kerül sorra a Col de Turinit érintő szakasz is.

Élő eredmények és további program

Belépés