• Nyitóoldal
  • Rally hírek - Monte-Carlo Rally: Bouffier tartja vezető helyét, Ogier már második

Rally hírek - Monte-Carlo Rally: Bouffier tartja vezető helyét, Ogier már második

Készült: 2014.január.17 11:43 Készítette: Kategória: Rally Hírek

Rally hírek - Monte-Carlo Rally: Bouffier tartja vezető helyét, Ogier már második
Péntek délelőtt két gyorsaságit teljesített a Monte-Carlo Rally mezőnye, az elsőn Sebastien Ogier feljött a második helyre, a másodikat viszont Bryan Bouffier nyerte.
Sebastien Ogier a mai 49 km-es nyitó szakaszon mindenkinél gyorsabb volt és előre lépett a második helyre, Bouffier mögé, aki 11.7 másodperc hátránnyal a második lett a gyenge esőben tartott szakaszon.

Csakúgy, mint tavaly Sebastien Loeb és Ogier esetében idén is francia ütközet zajlik a versenyen, ezúttal azonban Bryan Bouffier lépett Loeb szerepébe. 

Kris Meeke a harmadik helyre csúszott, míg Robert Kubica a negyedikre, kettejük között 5 másodperc alakult ki.

A WRC2-ben komoly drámák alakultak ki. A tegnapi napot az élen záró Yuriy Protasov defekt miatt a harmadik helyre csúszott vissza Armin Kremer és Lorenzo Bertelli mögé.

A második szakaszon Bouffier megmutatta, hogy privát versenyzőként is szeretné megnyerni ezt a versenyt, 2 tizeddel gyorsabb időt futott Ogier-nál és megnyerte a 22.6 km-es szakaszt.

Robert Kubica ezúttal gyorsabb volt Meeke-nél és 8 tizedre megközelítette a Citroen versenyzőjét. Kubica tegnap az első két szakasz után még vezetett, most már a harmadik helyért kell küzdenie.

A WRC2-ben Armin Kremer vezető helye rövid életű volt, egy defekt után ugyanis a kategória harmadik helyére csúszott, míg a harmadikról Protasov az élre lépett megelőzve Lorenzo Bertellit is.

Délután 13:19-től folytatódik a WRC idei első versenye, előbb ismét a 49 km-es , majd egy új 36 km-es pályát teljesít a mezőny.

Élő eredmények és információk

Belépés