• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Ron Dennist nevezték ki a McLaren Csoport élére

Forma-1 Hírek - Ron Dennist nevezték ki a McLaren Csoport élére

Készült: 2014.január.17 10:35 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Ron Dennis, a McLaren Csoport elnöke egy újabb feladatot kap, azonnali hatállyal főigazgatónak nevezik ki. Ron Dennis 1980 óta a McLaren résztulajdonosa, a McLaren Csoport főigazgatói tisztségét 1982-2012 között töltötte be, valamint 1982-2009 között a Formula-1-es csapat főnöke volt, majd 2013-tól a McLaren Csoport elnökeként dolgozott.
"Részvényes társaim arra kértek, írjak egy izgalmas új fejezetet a McLaren történetében, javítva a pályán és az azon kívüli teljesítményen. A következő hetekben alapos és objektív vizsgálattal minden üzleti tevékenységet átnézek azzal a céllal, hogy jelenlegi működésünket optimalizálni tudjuk, miközben új területek feltérképezésére törekszünk és próbálunk építeni technológiánkra, valamint adott esetben újabb befektetéseket teszünk. Február folyamán a világossá teszem a Csoport új stratégiáját és a megfelelő struktúrát kialakítjuk annak érdekében, hogy a kitűzött célokat elérhessük. Izgatottan várom, hogy visszatérjek a Csoport főigazgatói székébe és dolgozhassam kollégáimmal és résztulajdonosaimmal a célunk elérésén - amely nem más, mint a győzelem" - nyilatkozta kinevezése után Ron Dennis.

A McLaren Csoport főigazgatói munkája mellett Ron Dennis a McLaren Automotive, a márka utcai autó részlegének elnöki pozícióját is betölti.

Belépés