• Nyitóoldal
  • Rally hírek - Nandan: Büszkék lehetünk mai eredményeinkre

Rally hírek - Nandan: Büszkék lehetünk mai eredményeinkre

Készült: 2014.január.16 18:10 Készítette: Kategória: Rally Hírek

Rally hírek - Nandan: Büszkék lehetünk mai eredményeinkre
Michel Nandan, a Hyundai Motorsport csapatfőnöke pozítívan értékeli azt, amit ma csapata mutatott a Monte-Carlo Rally első napján annak ellenére, hogy már egy autójuk sincs versenyben.
"Csalódottak vagyunk, de ilyesmi előfordulhat ebben a sportban. Büszkék lehetünk arra, amit ma mutattunk. Megmutattuk, hogy jó tempóra vagyunk képesek, csapatként tudunk együtt dolgozni és jó stratégiát tudunk kidolgozni."-mondta Nandan.

"Az első szakaszon tapasztalt nehéz körülmények néhány versenyzőt az út szélére kényszerítettek. Sajnáljuk, Thierry-t, de sajnos néha előfirdul ilyen a rallysportban. Dani esetében megkell vizsgálnunk, hogy mi történt pontosan. A gumiválasztásunk a többieknél olykor jobb is volt. Sordo képes volt nagyon gyors lenni a 4. szakaszon, erre igazán büszkék lehetünk. Útban az 5. gyorsasági felé az autóban elektromos hiba jelentkezett. Megkértük Danit, hogy ellenőrizzen néhány dolgot, de a hiba forrását nem találtuk meg."-folytatta a csapatfőnök.

"A Hyundai Motorsport még csak egy éve létezik. 8000 km-t teszteltünk, de a Monte-Carlo Rally volt az első igazi teszt. Ez egy nagyon nehéz verseny, de képesek voltunk megmutatni, hogy komolyan gondolja a Hyundai a visszatérést. Már előre tekintünk Svédországra, ahol még tapasztaltabban szeretnék elindulni."-fejezte be Michel Nandan.

Belépés