• Autós Hírek
  • Drift Hírek - Kihívás napja – Indul a „kóstolgatás”

Drift Hírek - Kihívás napja – Indul a „kóstolgatás”

Készült: 2013.június.24 04:13 Készítette: Super User Kategória: Autós Hírek, Drift/Gymkhana hírek Forrás Drifting.hu

Drift Hírek - Kihívás napja – Indul a „kóstolgatás”
Biztosan sokszor eljátszottál már a gondolattal, hogy mi lenne, ha kedvenc drift pilótáid végre egymással harcolnának. Drukkoltál, de valahogy Fortuna nem úgy forgatta a szerencse kerekét és a vágyott csatát nem láthattad. Itt az ideje, hogy változtassunk ezen! Erről szól a Kihívás napja!

Gyere és tarts velünk Te is július 6-án és 7-én Máriapócson, ahol folytatódik az őrület, hiszen ez a hétvége a kihívásokról, a driftről és a Ladákról szól majd. Már több drift versenyző bemelegít ezekre a csatákra és kihívásokra, mindenki izgatottan várja, hogy valaki szembe szálljon velük ebben a különleges ringben.

 

Az egyik leginkább várt csata Szabó Szilárd „Édesapa” és a görög Ladás fiú, Xenikos Nassos harca lesz majd. Hetyési Zsolt barátunk ellátta egy-két „vérszívó” tanáccsal Édesapát:

Hetyési Zsolt: Challenge Day!!!!! Hoppá-hoppá!!!!! Én a helyetekben mindenképp leugranék pócsra mevizuálni a szettet!!! Édesapa vs Xanikos!!!!! Kiccsit!!!! Tuti nem lesz kispályás a magyar öreg róka a Mergával, főleg hogy a görög srác egy király kockával fog csapatni méghozzá egy jól megfújt SR20-szal!!!! Nem is tudom kinek szurkoljak!!!! Hazánkfia vagy SR20 Ladakocsi!!!! Mindkettő közel áll hozzám..... Úgyhogy Édesapa kösd fel a gatyót, mert a csiga nem viccel, az bizony fúj!!! Csak nehogy az orrodat fújja ki!!! ;) Dehát mit neked a veszély!!!! Nagyobb falattal is megbírkóztál már!!!! Csak ügyesen, mintha én csinálnám!!! ;)

 

Következzen még pár odadobott kesztyű – hátha lesz, aki felmeri majd venni…

 

 

Porkoláb Péter: Bárki is hív ki, zsebkendő mindenképp legyen nála, mert ki szeretném fújni az orrát… legfeljebb a zsepit én fogom használni. :)

 

Márton Zoltán „Lakyboy”: Csak annyit üzennék annak, akivel harcba kell szállnom, hogy a jó öreg pickup-nál lehetsz modernebb, szebb, erősebb, de ameddig még jár a motor és nem forr a víz, addig nincs megállás, haladunk a győzelem felé. Szóval készüljetek, mert nem adjuk könnyen magunkat. :)))

 

 

Sándor Ádám: A kakucsi verseny óta szeretnék Zalabai Zsoltival csatázni mert szerintem remek versenyző, szuper szögeket autózik megbízhatóan, tök jó kávét hoznak a versenyekre és jól állna a narancssárga autóján egy kis kék festék az enyémről.

 

Róna Péter annyit mondott, hogy jó autók lesznek, jó a pálya, így a nézőknek jó szórakozást kívánhat csak! Szili Krisztián nem finomkodta el a dolgot. Bár ő nem indul a máriapócsi futamon, azért nem hagyta barátait „jókívánság” nélkül:

Szili Krisztián: Legyetek ügyesek és tiszteljétek meg a kanyarokat egy-egy abszolút érintéssel, és kilincs-összeérintős tsuisokkal! :)

 

Drift Hírek - Kihívás napja – Indul a „kóstolgatás”

Belépés