• Autós Hírek
  • Kamion Hírek - Különleges Ivecot kapott a holland hadsereg

Kamion Hírek - Különleges Ivecot kapott a holland hadsereg

Készült: 2014.január.06 16:43 Készítette: Lipták Melinda Írta: S.B. Kategória: Autós Hírek, Kamion hírek Forrás Kamion Hírek

Kamion Hírek - Különleges Ivecot kapott a holland hadsereg
Elég nagy port kavart, amikor az Iveco, németországi gyárának leépítésére szánta el magát. Azóta a korábban szebb időket is megélt Magirus-Iveco látja el a vállalathoz beérkező különleges igényeket.
A helyszín adott, elég nagy méretű és elég jól felszerelt, a megmaradt 80 dolgozó pedig tökéletesen elég a beérkező megrendelések teljesítésére. Legfrissebb alkotásuk a holland hadsereg számára készült. Az alap teherautó a Trakker AD 410 T45W, melyet kifejezetten nehéz körülményekre terveztek.

Ebből faragtak egy olyan tűzszerészautót, mely összkerékhajtású, felépítménye cserélhető, rendelkezik egy 13 méteres daruval, kikapcsolható differenciálművel és speciális, 425-ös gumikon gurul. Ezen kívül alsó védelmet is kapott a jármű sziklák ellen, a kabinban található egy légzőkészülék, a karosszériát körkörös videokamera-rendszerrel látták el és egyedileg, rozsdamentes acélból készített fiókrendszer is található a kocsin. A holland hadsereg értelem szerűen terepen fogja használni a 8x8-as Ivecot, robbanószerek tesztelésénél, illetve harcászati gyakorlatokon fog szolgálatot teljesíteni a speciális Trakker.

Belépés