• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - A Ferrari január végén mutatja be autóját

Forma-1 Hírek - A Ferrari január végén mutatja be autóját

Készült: 2014.január.06 12:30 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - A Ferrari január végén mutatja be autóját
A Ferrari nagyon közel áll ahhoz, hogy 2014-es autójával a téli tesztelésre elkészüljön. A spanyol Marca és az olasz Autosprint arról számolt be, hogy a Maranellóban készülő együléses autót január 23-án, 24-én, vagy 25-én mutathatják be, néhány nappal a jerezi tesztek megkezdése előtt.
A Marca tudósítója, Marco Canseco közölte, az autó, melynek nevét a rajongók döntik el egy internetes szavazáson, majdnem biztos, hogy a héten a CSI bollatei műszaki központjában teljesíti az FIA által előírt kötelező töréstesztet.

Canseco hozzátette, a Ferrari 2011-es karosszériájával már tesztelte a 2014-es elektromos és energia-visszanyerő rendszert, bár a V6-os turbómotort a hónap végén megrendezésre kerülő jerezi tesztig pályán nem próbálhatják ki.

Alessandro Stefanini, az Autosprint tudósítója szerint a 2014-es csomag néhány filmezési napot teljesít a hivatalos bemutatkozás előtt.

A tudósító szerint az autót nagy valószínűséggel január 23-án, vagy 25-én mutatják be. A pénteki napot az Enzo Ferrarihoz köthető babona miatt nem fogják választani.

Belépés