• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Kehm: Schumacher állapota továbbra is válságos

Forma-1 Hírek - Kehm: Schumacher állapota továbbra is válságos

Készült: 2014.január.04 15:42 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Kehm: Schumacher állapota továbbra is válságos
Azt követően, hogy a médiumok arról számoltak be, Michael Schumacher élete már nincs veszélyben, a hétszeres világbajnok szóvivője, Sabine Kehm elmondta, a német állapota továbbra is válságos, de stabil.
"Michael állapota továbbra is válságos, de stabil" - közölte Sabine Kehm délelőtt. "Szeretnénk tisztázni, hogy minden információ, amely Michael állapotáról nem az őt kezelő orvosoktól, vagy menedzsmentjétől érkezik azt nem hivatalosnak és találgatásnak kell tekinteni."

Korábban számos médium arról számolt be, hogy a német pilóta már nincs életveszélyben, ezt a kijelentést a korábbi Formula-1-es pilóta, Philippe Streiff nyilatkozkozatára alapozták.

Streiff, a Schumacher család közeli barátja 55 Formula-1-es versenyen indult, versenyzett a Renault, Ligier, Tyrrell és AGS csapatoknál.

A grenoble-i kórház előtt riportereknek elmondta: "Nem vagyok orvos, azt ismétlem, amit Gerard Saillant mondott nekem. Gerard Saillant azt mondta, a helyzet még mindig súlyos, de (Michael) élete már nincs veszélyben, hála Istennek. Ő egy nagyon egészséges ember volt. 45 éves, fiatal és erőnléte mindig rendben volt. Fizikálisan jó formában van, így nincs ok arra, hogy azt gondoljuk, nem tud felépülni."

Belépés