• Nyitóoldal
  • Rally hírek - Janner Rally: Baumschlager vette át a vezetést, Bessenyey és Hadik búcsúzott

Rally hírek - Janner Rally: Baumschlager vette át a vezetést, Bessenyey és Hadik búcsúzott

Készült: 2014.január.04 14:30 Készítette: Kategória: Rally Hírek

Rally hírek - Janner Rally: Baumschlager vette át a vezetést, Bessenyey és Hadik búcsúzott
A délutáni három szakaszon Raimund Baumschlager ragadta magához a vezető helyet, míg Kajetan Kajetanowicz, Bessenyey Zoltán és Hadik András kiesett Ausztriában. Kubica számára sem volt eseménytelen a délután.
Délután a reggeli három szakaszt teljesítette újból a mezőny, ám ezúttal már száraz körülmények között.

Rögtön az első szakaszon az osztrák bajnok Raimund Baumschlager a negyedik helyről az élre ugrott, mag Robert Kubica defektet szedett össze. A második helyen holtversenyben Vaclav Pech és Kajto állt.
Nem sikerült jól Bessenyey Zoltán számára sem ez a szakasz, differenciálmű hiba kényszerítette a 2WD Cup tavalyi bajnokát az út szélére.

A második szakaszon ismét Baumschlager volt a leggyorsabb, de mögötte már egyedül állt Kajto, míg Pech a harmadik volt, Kubica tartotta negyedik helyét.
Ez a pálya is szedett sajnos magyar "áldozatot", Hadik András váltó hiba miatt esett ki.

A délután utolsó szakasza aztán újabb drámát hozott, kiesett a lengyel bajnok Kajetan Kajetanowicz. Baumschlager a délutánt 9.8 másodperc előnnyel zárta, mögötte a cseh bajnok Vaclav Pech és a WRC2 bajnok Robert Kubica áll.
A Production Cup-ban Harrach 38.2 másodperccel vezet Cerny, és 57.1 mp-el Neubauer előtt. Lukács Kornél maradt hatodik, annak ellenére, hogy volt egy megforgása, ifj. Érdi Tibor hetedik.
A 2WD Cup-ban Michael Böhm állt az élre Bessenyey kiesése után, jelenleg 21.1 mp-el vezet Jozef Peták előtt. Klausz Kristóf a nyolcadik helyen áll.

15:53-tól négy új szakasszal folytatódik a rally, a versenyzők dolgát ezúttal már a sötét és a hülő levegő is nehezítheti.

Élő eredmények

Belépés