• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Schumacher túl van az életveszélyen?

Forma-1 Hírek - Schumacher túl van az életveszélyen?

Készült: 2014.január.04 11:14 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Schumacher túl van az életveszélyen?
A francia hatóságok miközben bekérték a Michael Schumacher sisakjára erősített kamera felvételeit, a pilóta egyik barátja közölte, a hétszeres világbajnok már túl van az életveszélyen.
A Formula-1-es legendát továbbra is mesterséges kómában tartják, miután súlyos sérüléseket szerezett egy síbaleset során.

December 29-én, vasárnap a meribeli síparadicsomban Schumacher elesett, fejét egy sziklába verte és a sisak, melyet viselt kettétört.

A francia gyakorlatnak megfelelően a hatóságok eljárást indítottak a baleset körülményeinek tisztázására.

Kiderült, hogy Schumacher sisakjára egy kamerát rögzítettek, amelynek felvételeit az AFP jelentése szerint a hatóságok bekérették és a felvételek alapján próbálják kideríteni a baleset körülményeit. Schumacher 14 éves fia, Mick is édesapjával síelt a baleset idején és őt is ki fogja kérdezni az ügyészség.

A német pilóta állapotáról újabb hivatalos információk nem ékeztek, de a pénteken 45. életévébe lépett Schumacher állítólag jobban van.

A korábbi Formula-1-es pilóta, Philippe Streiff Schumachernél járt és elmondta, a sebészek azt közölték vele, hogy ugyan a hétszeres világbajnok állapota továbbra is válságos, élete már nincs veszélyben.

Ez jó hír azt követően, hogy Schumacher 45. születésnapját a grenoble-i kórházban töltötte, amely előtt pénteken virrasztást tartottak a szurkolók és támogatók, amelyet Schumacher felesége, Corinna és a család többi tagja megrendülten fogadott.

"A Ferrari rajongók hihetetlen támogatást mutattak a kórházon kívül, amely sírásra késztetett minket" - közölte a család közleményében. "Mélyen hálásak vagyunk ezért és azokért a szívből jövő és szívet melengető kívánságokért, amelyet az egész világból kapunk."

Belépés