Gymkhana grid exkluzív - A szörnyecskék randevúja

Készült: 2012.november.17 19:39 Készítette: Super User Kategória: Autós Hírek, Drift/Gymkhana hírek Forrás László Kocsner

Gymkhana grid exkluzív - A szörnyecskék randevúja
Az idei versenynaptár kötelező fellépéseit maguk mögött hagyva, felszabadultan, csak a közönségnek és rajongóknak autózott a legendás Santa Pod-i aszfalton Ken Block, Vaughn Gittin Junior és Kerényi Ádám.
Szerkesztőként mindig arról álmodsz, hogy valami igazán különleges és exkluzív anyag akad a kezedbe, amiről te számolhatsz be a nagyérdeműnek elsőként. Számomra Kerényi Ádám kínálta ezt a fantasztikus lehetőséget, amit ezúton is nagyon köszönök neki.
Ki ne hallotta volna már e neveket? Ken Block a videó-vezetés fenegyereke, aki trükkjeivel közismertté tetté a Ghymkana fogalmát és fiatalok millióit tette szenvedélyes autósport függővé. 

imageskb

A rally világbajnokság stopper ellen vívott csatáiban még nem tartozik a legjobbak közé, de vitathatatlan közönség kedvenc.
Vaughn Gittin Junior a Formula Drift sorozatban lovagol egy Mustangot, méghozzá komoly sikerrel. A ZZ Top-os szakállal büszkélkedő úriember a rizsrakéták uralta mezőnyben, az amerikai sportautó ikont már többször eljuttatta a dobogó legfelső fokára.

Kerényi Ádámot a legutóbbi cikkben ismerhettétek meg közelebbről, így róla már egész Európa tudja, hogy a King Of Europe Drift Series idei bajnoka, és ezzel a nemzetközi porondon a legeredményesebb magyar drifter.

Az apropó, amiért ők egy írásba kerültek, a Monster Ghymkana Grid elnevezésű esemény volt. Ádám elmondta, hogy Fiesta-t őrületbe kergető Ken időnként még saját magával is csak vonakodva áll szóba, de nincs mese, minden lépését és mozdulatát a rajongók sokasága figyeli. Vaughn sokkal természetesebb figura, egy igazi csibész, aki egyébként megautóztatta Ádámot is a rengeteg VIP vendég orra előtt. Na ennyit a tiszteletről a sporttársak iránt. Ádám a rajongók végtelennek tűnő, autógrammért sorba álló tömegét szolgálta ki, amely következtében a vakuktól a szeme, az aláírásoktól a keze fáradt el leginkább, de természetesen panaszkodni eszébe sem jutott.
Bízom benne, hogy jövőre Ádám autóztatja majd Vaughnt a közönség őrjöngése közepette, Ken pedig csak nyomja a videókat a netre, mert egy-egy hosszú nap után hátra dőlve olyan jó nézni!
Egyetlen bölcsesség a végére, az igazán jó sofőrnek oldalt bogaras az ablaka.

Belépés