• Autós Hírek
  • Drift Hírek - 3 napos Drift Őrület?? = Trackwood !!! (képekkel)

Drift Hírek - 3 napos Drift Őrület?? = Trackwood !!! (képekkel)

Készült: 2012.augusztus.20 03:30 Készítette: Super User Kategória: Autós Hírek, Drift/Gymkhana hírek

Trackwood Drift hírek
Hogy miért is őrület? Aki kint volt az tudja, aki nem az pedig sajnálhatja. A drifting.hu jóvoltából került megrendezésre a hétvégi Trackwood rendezvény. A Rabócsiring nemcsak a Drift Országos Bajnokságnak adott otthont, hanem a Drift AllStarsnak és az EEDC-nek is.
A Rabócsi ringre kilátogatók fergeteges tsuiso csatákat láthattak. A külföldi versenyzők elég kemény iramot diktáltak, de a Magyar driftereken nem tudtak kifogni. Ezt az is bizonyítja, hogy a Magyar Pro Drifter Lakatos Zoltán (LakyBoy) a harmadik helyen ért célba az Eastern Europe Drift Championship (EEDC) hazai versenyhétvégéjén. A Magyarok csatájának eme fordulóját ismét Zentai Sándor nyerte Szili Krisztián és testvére Zentai Attila előtt. A hétvége egy pikantériáját az adta meg, hogy a Zentai Testvéreknek ismét harcba kellett szállniuk, melyben nem kímélték egymást. A tsuisoban szinte milliméterek voltak kettejük kocsija között. De nem Ők voltak az egyetlenek akik kemény csatákat vívtak. A külföldi versenyzők olyannyira közel voltak egymáshoz, hogy a kisebb koccanásokból hatalmas falbamenések lettek. Szerencsére a gumifal mindent tompított így senkinek nem esett baja.

A külföldiek olyannyira fel voltak készülve, hogy amikor Juha Rintanen rommá törte a kocsija jobb elejét majd ezt a pálya szélére húzták, közel 1,5 óra alatt már versenyre felkészülten robogott vissza a pályára. Itt megjegyezendő, hogy a Magyar Speed Drift Team és Puci sokat segítettek ebben neki.

De nem csak Juha volt a nagy kocc utáni visszatérő mert Zentai Sanyi is kicsit nagyobb szögben szerette volna bevenni a kanyart ami következtében egy kicsit kisodródott majd a gumifalhoz hozzáért. A gumifal megfogta a kocsi hátulját és úgy elfordította, hogy az eleje is koccolta a falat.

Szerencsére ez sem okozott olyan nagy sérülést, így nem okozott neki gondot, hogy a Night Series III. fordulóját megnyerje.

A Night Series III. forduló hivatalos végeredménye:
01    Zentai Sándor  
02    Szili Krisztián  
03    Zentai Attila  
04    Smidéliusz Bálint  
05    Tóth Géza  
06    György Szilveszter  
07    Énekes Árpád  
08    Szántó Nikolett  
09    Ládi Attila  
10    Porkoláb Péter
11    Zalabai Zsolt  
12    Grózinger Zsolt  
13    Dely Domonkos  
14    Galacs Gábor  
15    Szabó Szilárd  
16    Temesvári Péter  
17    Varga Attila  
18    Lakatos Zoltán  
19    Kalydi Tamás
20    Fehér Zsolt


A versenyről készült képeket a galériánkban tekinthetitek meg >>>>

Belépés