• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Williams: A Mercedes túlszárnyalja az elvárásokat

Forma-1 Hírek - Williams: A Mercedes túlszárnyalja az elvárásokat

Készült: 2013.december.29 15:45 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Williams: A Mercedes túlszárnyalja az elvárásokat
Claire Williams bizakodva várja a Williams új motorszállítóját, a Mercedest. A helyettes csapatfőnök szerint a motorgyártó már most túlszárnyalta az elvárásokat. A Williams az idei évben bejelentette, szakít a Renault-val és a jövő évtől a Mercedes erőforrásait használja majd.
A két fél már megkezdte a közös munkát és Claire Williams elégedett azzal, amit eddig látott.

"Igen, azt hiszem túlszárnyalták őket" - mondta el a Mercedesszel szemben támasztott követelményekről. "Ez nagyszerű mert elvárásaink nagyon magasak, ezért választottuk őket. Profi működésre van szükség és minden, amit a szerződés aláírása óta láttunk nem okozott csalódást. A legnagyszerűbb számunkra az egész dologban az, hogy jó úton haladnak, amely könnyebbé teszi a helyzeted, amikor próbálsz együttműködni velük. Franciaországba hosszú az út és nem mindig kedvező. De mérnökeink többször átmehetnek a Mercedeshez és ők is jöhetnek hozzánk. Nagyon örülünk ennek."

Bár a helyettes csapatfőnök szerint az új motorszállító jó úton halad termékével, hozzátette senki nem fog erről bizonyosságot szerezni az új szezon kezdetéig.

"Izgatottak vagyunk, de nem tudom, valaki tudja-e, hol állnak a motorokkal és nem hiszem, hogy az első tesztig erre fény derül. De elbűvölő látni a motort és remélem, a Mercedes a legjobb a paddockban, mert ez segítség lenne számunkra az előrelépésben."

Belépés