• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Lotus: Még mindig tartozunk Räikkönennek

Forma-1 Hírek - Lotus: Még mindig tartozunk Räikkönennek

Készült: 2013.december.20 07:11 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Lotus: Még mindig tartozunk Räikkönennek
A Lotus beismerte, Kimi Räikkönen még mindig nem jutott hozzá minden pénzéhez és továbbra is tartoznak finn pilótájuknak. A finn pilóta a szezon vége felé, a hátműtéte előtt kijelentette, az enstone-i csapat még egyetlen eurót sem fizetett neki az idei évben.
Räikkönen elmondta, már az Abu Dhabi Nagydíj előtt majdnem befejeződött pályafutása a Lotusnál: "Azért jöttem csak ide, mert reménykedtem benne, sikerül megoldást találni bizonyos fennálló problémákra" - mondta el az Abu Dhabi Nagydíjat megelőzően a finn pilóta.

Ezt követően Räikkönen bejelentette, hátfájdalmai miatt az austini és a brazil futamot is kihagyja.

A csapat tulajdonosa, Gerard Lopez, aki még mindig keresi a Lotus számára a megfelelő befektetőt, elmondta, Räikkönennek még mindig tartoznak.

Arra a kérdésre, hogy a Lotus kifizette-e a Ferrarihoz távozó finn pilótát, Lopez elmondta: "Nem teljesen. Részben igen, megegyezésre jutottunk a kifizetésről még Abu Dhabiban."

A pletykák szerint a Lotus egyre mélyebbre süllyed, néhány alkalmazott és beszállító sem kapta meg pénzét.
"Vannak csúszások" - tette hozzá Lopez. "De azok, amiket a médiában hallottam teljesen nevetségesek. Nem fogok részletekbe menni, csak annyit mondok, nem túl nagy tartozásunk van. Fizetni fogunk, ahogyan mindig is tettük."

Belépés