• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Fernando Alonso kipróbálta a 2014-es autót

Forma-1 Hírek - Fernando Alonso kipróbálta a 2014-es autót

Készült: 2013.december.16 12:15 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Fernando Alonso kipróbálta a 2014-es autót
Fernando Alonso az év utolsó hétvégéjét tölti Maranellóban, melynek elején megtapasztalhatta, mi vár rá a jövő évben. A spanyol pilóta miután megérkezett Maranellóba azonnal beült a szimulátorba és dolgozni kezdett.
A nap során Alonso megismerhette az új folyamatokat, amelyeket a pilótáknak el kell végezniük ahhoz, hogy vezetni tudják a 2014-es autót.

"Elégedett vagyok a szimulátorban végzett munkával" - mondta el Alonso. "Sikerült minden programot elvégezni, amit terveztünk. Nagyszerű volt újra vezetni, habár ez csak virtuálisan történt meg. Sok ötletet néztünk át a mérnökökkel: még csak a tanulási folyamat elején járunk, a tudás mindig gyarapodik és nagyszerű ennek részese lenni."

A szimulátorban végzett munka után Fernando Rómába repült, ahol találkozott a Ferrari elnökével, Luca di Montezemolóval.

A Scuderia Ferrari hagyományos karácsonyi vacsorájára szombaton kerül sor, amikor a maranellói márka összes alkalmazottja a pilótákkal, valamint a műszaki- és kereskedelmi partnereivel összegyűlik.

Ez lesz az utolsó alkalom, hogy Felipe Massa a Ferrari pilótájaként dolgozni fog, bár a brazil pilóta már korábban elmondta, a csapatra mindig második családjaként tekint.

Belépés