• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Hivatalos: Perez a Force Indiához szerződött

Forma-1 Hírek - Hivatalos: Perez a Force Indiához szerződött

Készült: 2013.december.13 19:06 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Hivatalos: Perez a Force Indiához szerződött
A Sahara Force India bejelentette, 2014-től Sergio Perez lesz a csapat egyik versenyzője. A 23 éves mexikói pilóta Nico Hülkenberg csapattársa lesz és ketten a rajtrács egyik legizgalmasabb pilótapárosát alkotják.
"Örömteli dolog Sergiót a csapatnál üdvözölni" - közölte Dr. Vijay Mallya csapatfőnök és főigazgató. "Vele fiatalság és tapasztalat érkezik a csapathoz, lenyűgöző volt számomra legutóbb nyújtott teljesítménye. Már többször dobogóra állhatott és mivel a McLaren tavaly kiválasztotta őt, egyértelműen jelzi, a jövő nagy pilótája lehet. Felismertük Sergio hihetetlen tehetségét és büszkék vagyunk arra, hogy csapatunknál üdvözölhetjük. Nagyszerű sebességgel rendelkezik és nagy tűz ég benne. Feladatunk, hogy gyorsan beilleszkedjen, jó legyen a hangulat, így ki tudja használni lehetőségeit. Sergio és Nico személyében egy versenyképes pilótapárossal vághatunk neki az új szezonnak, amely hozzásegít ahhoz, hogy céljainkat elérjük."

"Nagyszerű kimondani, új csapatom a Sahara Force India" - tette hozzá Sergio Perez. "Mindig ez a csapat volt első választásom és nagyon örülök, hogy végre minden hivatalossá vált. Szeretnék köszönetet mondani Vijay-nak és az egész csapatnak ezért a lehetőségért. Ez egy fiatal csapat, nagy elszántsággal, az elmúlt néhány évben versenyképes autókat gyártottak. Minden megváltozik a jövő évben az új szabályok miatt, de már most jó érzéseim vannak 2014-ről. Tervem, hogy a gyárba látogatok és mindenkit megismerek."

Belépés