MotoGP Hírek - 2013 legnagyobb mentései (videókkal)

Készült: 2013.december.13 20:56 Készítette: Lipták Melinda Írta: Borbás Bálint Kategória: Motoros Hírek, Motogp hírek Forrás P1race

Amikor 100, 200 vagy akár 300 km/óra feletti tempóban bebicskázik alattad a motor, az sosem jó ómen! A legnagyobb mentéseket a legnagyobb bukásoktól a legapróbb nüánszok választják el. Lélekjelenlét, improvizáció, reflexek, bátorság és egy jó nagy adag szerencse – erre mindre szükséged lesz ahhoz, hogy elkerüld a bukást és mentsd a helyzetet!
Lehetetlen nem létezik. Amíg a kezed érintkezik a gázkarral, mindig van visszaút! Ha már nem ülsz a motoron, akkor is! Ehhez persze már részben tornásznak is kell lenni – kezdjük érteni mi a kapcsolódási pont Sebastien Loeb személyén kívül a torna és a motorsportok között! Az alábbiakban két videót osztunk meg Veletek 2013 legnagyobb motoros mentéseiről. Az első videót a Dorna tette közzé, ez kimondottan a gyorsasági-motoros vb felvételeit tartalmazza, ám mint tudjuk, a legnagyobb mentéseket nagyon sokszor nem a legprofibb szinten láthatjuk, hanem sokszor az alacsonyabban rangsorolt szériákban, ahol nincs akkora tempó, nincs annyi kipörgés-gátló és egyéb rásegítő kütyü stb.

Kaszkadőrmutatványnak is beillő jelenetsorok következnek. Ne próbáld ki otthon, mert nem fog sikerülni!

Belépés