• Autós Hírek
  • WTCC Hírek - Zengő Motorsport: Michelisz Norbert ismét az év gyorsasági autóversenyzője!

WTCC Hírek - Zengő Motorsport: Michelisz Norbert ismét az év gyorsasági autóversenyzője!

Készült: 2013.december.10 10:58 Készítette: Lipták Melinda Írta: Juni György Kategória: Autós Hírek, WTCR és túraautós hírek Forrás Zengő Motorsport

A Zengő Motorsport pedig a legjobb csapat díját vehette át.Tudom, hogy a fejetekben ez eddig is így volt, most azonban hivatalosan is megkaptuk a díjakat a hazai szakági díjkiosztó keretein belül.
Az egész hazai gyorsasági mezőny felvonult az újpesti Ramada Hotel csili-vili dísztermében, Ezek azért szép pillanatok, mert így elegánsan felöltözve, többször is meg kellett néznem kit takar egy-egy öltöny, A versenyeken leginkább a kezeslábas a divat, ha győzelem van, akkor a pezsgős alsóruházat, ha süt a nap akkor rövidújú és nem is sorolom tovább, olyan szép volt mindenki.

A hazai díjkiosztó természetesen a hazai kategóriákra koncentrál elsősorban, ettől függetlenül fontos pillanatok. Ezek az elismerések tartanak életben műhelyeket, autókat, versenyzői lelkesedéseket, és ezek a műhelyek is sokat tesznek azért, hogy sok embernek vonzó legyen egy-egy gyorsasági hétvége. Aztán ott van a szakmai oldal is. Utánpótlás csak akkor lesz, hogy ha valós bajnokságot, egyforma autókat, vagyis mezőnyt tudunk felépíteni, felmutatni.

Norbi nem tudott megjelenni ezen az estén, külföldön van, ezért videóüzenet formájában köszöntötte a résztvevőket.

Megtiszteltetés kimondani, megélni: Az év versenyzője tehát Norbi, az év csapata a Zengő Motorsport lett. Köszönjük az elismerést, és köszönöm minden csapattagnak az áldozatos munkát! Hogy mennyire rohan az idő arra jó példa, hogy a legfiatalabb díjazott Major Benedek 16-17 évesen a kamion Eb-n vitézkedik. És pont olyan szerényen, visszahúzódóan veszi át a díjakat, mint Norbi tenné.Ilyenkor mindig ráeszmélek, a jövő tényleg elkezdődött.

Belépés