• Autós Hírek
  • Kamion Hírek - Már átvehették új gazdáik a Renault T-széria első példányait

Kamion Hírek - Már átvehették új gazdáik a Renault T-széria első példányait

Készült: 2013.november.20 20:05 Készítette: Lipták Melinda Írta: S.B. Kategória: Autós Hírek, Kamion hírek Forrás Kamion Hírek

A Renault megkezdte új csúcsmodelljének, a T-szériának kiszállításait Európa-szerte. A teherautó mindjárt két különböző a típust, a Magnumot és a Premium Routeot hivatott lecserélni. Németországban a Spedition Fiedler kapta az első példányt a franciák újdonságából.
A nemzetközi fuvarozásra kialakított nyergesvontató High Sleeper Cab fülkét és 480 LE-s motort kapott. A saar-vidéki vállalkozás speciális megjelenéssel küldi az utakra a cég zászlóshajójának számító szerelvényt.

A vontató a cég színeinek megfelelően lett lefényezve, a pótkocsi azonban egyedi ponyvát kapott, mely egyben reklámozza is az új T-szériát. A vállalkozás vezetője, Jörg Fiedler az elsők között volt, aki azonnal sietett a legközelebbi Renault-kereskedésbe, amint a gyártó bejelentette az új csúcsmodell érkezését. A júniusi világpremiert követően rendelte meg a járművet, méghozzá teljes felszereltséggel. Ebben a kereskedésben vehette aztán át a napokban a fehér-piros festésű T-480-as kulcsait, természetesen ünnepélyes keretek között.

Belépés