MotoGP Hírek - Eljött a pihenés ideje a Repsol Honda számára

Készült: 2013.november.14 19:42 Készítette: Lipták Melinda Írta: Forgó Ariel János Kategória: Motoros Hírek, Motogp hírek Forrás P1race

A HRC gyári versenyzői ma gurultak utoljára pályára ebben az évben, hiszen most már csak a következő esztendőben, Malajziában láthatjuk őket viszont hivatalos versenygépeiken.
Marc Marquez az őt megillető első helyen zárta az év utolsó tesztjét, amelynek egyedül a hétfői napját nem uralta a spanyol, azonban akkor is csak azért, mivel egyáltalán nem gurult pályára. A frissen koronázott világbajnok a keddi naphoz hasonlóan ezúttal is a legjobb időeredményt teljesítette és közel három tizeddel megjavította legjobbját a valenciai ringen. A Repsol Honda második versenyzője, Dani Pedrosa, a negyedik helyről búcsúztatta az évet, csapattársához hasonlóan pedig ő is a 2014-es RC213V-vel foglalatoskodott ma.

Marc Marquez, 1. helyezés, 1’30.287
„Örülök neki, ahogyan a mai nap alakult, a csapatnak pedig szeretnék köszönetet mondani a kemény munkájukért. Folytattuk a tesztet, amely során csak egy motorra koncentráltunk: Arra a versenygépre, amelyiken kedden jól éreztem magam. Kipróbáltunk különböző elektronikai beállításokat, az eredménnyel pedig igen elégedettek vagyunk. A legfontosabb az, hogy sikerült rengeteg információt gyűjtenünk, amely alapján a Honda képes lesz dolgozni és a következő, malajziai tesztre új alkatrészekkel ellátni minket.”

Dani Pedrosa, 4. helyezés, 1’30.992
„Szerencsénk volt az idővel, mivel úgy tűnt, hogy esni fog, de végül száraz maradt a pálya. Ez lehetővé tette számunkra, hogy még több kört tegyünk meg, végrehajtsunk pár változtatást a gépen és folytassuk annak elemzését. Kedden rengeteg dolgot csináltunk és gyakorlatilag belevetettük magunkat a munkába, úgyhogy ma nem próbáltunk ki sok újdonságot. A lehetőségeinkhez mérten próbáltunk minél jobban alkalmazkodni a motorhoz. Összességében véve elégedettek lehetünk az elvégzett munkával, úgyhogy most már számomra és a csapatom számára is, akiknek köszönöm a 2013-as évet, itt az idő a pihenésre."

Belépés