Közúti Hírek - Egy őrült furgonos robog szembe az M1-esen (sokkoló videó)

Közúti Hírek - Egy őrült furgonos robog szembe az M1-esen (sokkoló videó)
Csodával határos módon menekültek meg azok a haláltól akik az M1 esen közlekedtek 2013-ban. Egy őrült furgonos a belső sávban jött szembe a szabályosan közlekedő autósokkal.

Közúti Hírek - Személyautó és autóbusz karambolozott az M1-esen - két halott, két súlyos sérült

Közúti Hírek - Személyautó és autóbusz karambolozott az M1-esen - két halott, két súlyos sérült
Egy személyautó és egy autóbusz karambolozott az M1-es autópálya lényi szakaszán. A HavariaPress úgy értesült, a balesetben két ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek. Szerdán reggel fél 7-kor, az autópálya 142-es kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon ütközött össze egy személyautó és egy autóbusz, a balesetnek egy furgon is részese volt.

Közúti Hírek - Ne induljon útnak Komárom-Esztergom megyében!

Közúti Hírek - Ne induljon útnak Komárom-Esztergom megyében!
Hófúvás nehezíti a közlekedést Komárom-Esztergom megyében. A rendőrség arra kéri az állampolgárokat, hogy gépjárművel ne induljanak útnak - értesült a HavariaPress. Komárom-Esztergom megyében nincs elzárt település, de a 13-as főút Komárom és az M1-es autópálya felhajtója közötti szakasza nem járható.

Közúti Hírek - Szalagkorlátnak hajtott egy autó az M7-esen

Közúti Hírek - Szalagkorlátnak hajtott egy autó az M7-esen
Szalagkorlátnak hajtott egy személyautó az M7-es autópálya sukorói szakaszán. A mentés idejére a Balaton felé vezető oldalon egy sávot lezártak - értesült a HavariaPress. Szombaton reggel, a sztráda Letenye felé vezető oldalán, a 49-es kilométernél szenvedett balesetet egy autós: eddig tisztázatlan okból a szalagkorlátnak hajtott.

Közúti Hírek - Két sérültje van a monori karambolnak

Közúti Hírek - Két sérültje van a monori karambolnak
Egy személyautó és egy tehergépkocsi karambolozott a 4-es főút monori szakaszán. A balesetnek két sérültje van, az utat lezárták - értesült a HavariaPress. Csütörtökön délelőtt, Monor belterületén karambolozott a két jármű.

Közúti Hírek - Ittasan, bukósisak nélkül száguldott a téglakerítésnek

Súlyos sérüléseket szenvedett az a motoros, aki bukósisak nélkül, s mint később kiderült, vélhetően ittasan száguldott neki egy téglakerítésnek Tét központjában - értesült a HavariaPress. A Győr-Moson-Sopron megyei település belterületén még kedden késő délután hajtott be egy fiatal motoros egy kereszteződésbe, ahol balra akart kanyarodni.

Közúti hírek - Elakadt Audit vágott ketté az intercity

Elsodort egy vonat egy személyautót Bocskaikertnél. A balesetnek egy könnyű sérültje van, a záhonyi vonalon késésekre kell számítani - értesült a HavariaPress. Hétfőn este, Bocskaikert külterületén, egy fénysorompós vasúti átjáróban ütközött össze egy Záhony felé tartó intercity vonat egy elakadt Audival.

Közúti Hírek - Ketten meghaltak a kettészakadt autóban

Villanyoszlopnak csapódott és kettészakadt egy személyautó a 26-os főúton, Sajókeresztúr közelében. Az éjszakai balesetben két ember vesztette életét - értesült a HavariaPress. Keddre virradó éjjel, háromnegyed 1-kor történt a baleset: egy Miskolc felé tartó személyautó - eddig tisztázatlan körülmények között - lesodródott az útról, majd nekicsapódott egy villanyoszlopnak.

Közúti Hírek - Holtan emelték ki a fának csapódott autóból

Fának csapódott egy személyautó Tihany határában. A gépkocsi vezetője életét vesztette - értesült a HavariaPress. A baleset vasárnap éjszaka történt a 71-es főút felé vezető úton. A főút felé haladó személyautó vezetője - eddig tisztázatlan okból - elvesztette uralmát a jármű felett, lesodródott az úttestről, majd egy fának és egy támfalnak csapódott.

Közúti Hírek - Karambol Sarkadnál - Két sérültet ápolnak a mentők

Ketten megsérültek, amikor két személygépkocsi karambolozott a Sarkadnál. A reggeli baleset miatt a Gyulára vezető utat lezárták - értesült a HavariaPress. Hétfőn reggel 7 óra körül rohant egymásnak két személyautó a Sarkadot Gyulával összekötő úton.

Közúti Hírek - Robbanótesteket hatástalanítanak - lezárták az M7-est

Tűzszerészeti munkálatok miatt lezárták az M7-es autópálya Székesfehérvár és Polgárdi közötti szakaszát. A pálya mellől korábban előkerült robbanótesteket hatástalanítanak és távolítanak el - értesült a HavariaPress. Kedden délelőtt 9 órától teljes szélességében lezárták a sztráda Székesfehérvár és Polgárdi közötti szakaszát.

Közúti Baleset - Halálra gázolta filmező barátnőjét a krosszmotoros

Vádat emeltek azzal a 24 éves férfival szemben, aki tavaly ősszel halálra gázolta Szilvásvaradon krosszmotorjával őt filmező barátnőjét - tudta meg a HavariaPress. A vádlott és barátnője megbeszélték, hogy 2013. október 6-án, Szilvásvárad külterületén egy szőlőhegyen mobiltelefonnal fotókat és videófelvételeket készítenek az emelkedőn nagy sebességgel motorozó férfiról.

Közúti Hírek - Szalagkorlát szakadt a reggeli karambolban

Egy kamion és egy furgon rohant egymásnak az M5-ös autópálya Táborfalvához közeli szakaszán. A járművek átszakították a szalagkorlátot, egy-egy sávon halad a forgalom - értesült a HavariaPress. Csütörtökön reggel fél 7-kor, az autópálya 60-as kilométerénél rohant egymásnak a két, Budapest felé tartó jármű.

Közúti Hírek - Karambol bénította meg az 5-ös utat

Egy személyautó és egy furgon ütközött össze Alsónémedinél, a baleset miatt az 5-ös főutat lezárták - értesült a HavariaPress.
A főút 27-es kilométerénél rohant egymásnak a két jármű. A balesetben egy ember megsérült, őt a dabasi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a mentők kiemelték a roncsból, a helyszínen ápolják.

Közúti Hírek - Meghalt a kórházban a busznak rohant autós

Egy menetrend szerint közlekedő autóbuszba rohant egy személyautó szerdán hajnalban a 85-ös úton, Kónynál. A karambolban egy ember életét vesztette - értesült a HavariaPress. A baleset a 85-ös főút 19-es kilométerénél, a Csorna és a kónyi elágazás közötti szakaszon történt hajnalban.
[12 3 4 5  >>  

Belépés