• Nyitóoldal
  • Rally Hírek - Összességében egy jó verseny volt

Rally Hírek - Összességében egy jó verseny volt

Készült: 2018.július.03 12:18 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Rally Hírek

Rally Hírek - Összességében egy jó verseny volt

Interjú Ifj. Bihari Péter raliversenyzővel a TAXI4 Székesfehérvár Rali után.

Az ifj. Bihari - Konyári párosnak sajnos rövidre sikerült a TAXI4 Székesfehérvár rali. 
Mi is történt?
- Sajnos az utolsó szakaszra nem mentünk ki, mert a fékolajunk felforrt és elment a fék. Miután elég lobogósak a pályák, nem kockáztattuk meg így a szakaszt.

Az első nap sokat csúszkáltatok a pályán, nyilatkoztátok a Rally Rádiónak a gyorsok végén. Mennyire jöttek be nektek az első napi gyorsok?
- Az első nap tapogatóztunk, számunkra újak voltak a pályák. A gumikra és a hajtásra próbáltuk fókuszálni, a pályák tetszettek az itinerünket is sikerült finomítani. A gyorsaságik tempósak, ebből kifolyólag nagy sebességnél is sikerült keresztbe csúszkálnunk, ami nem gyors, de legalább látványos, belülről pedig izgalmas.
Rally Hírek - Összességében egy jó verseny volt
A nap végén egy városi Superspecial várt benneteket. Itt jól kiszolgálhattátok a kilátogató nézőket, ismerősöket. Hogy tetszett nektek az aszfaltos csapatás?
- A városi szakaszon próbáltunk keresztbe menni, de sajnos a betapadt sokszor a gumink és az autónak nem mindig volt kedve keresztbe menni, illetve a féltengelyeket is próbáltuk kímélni, mert párat már sikerült eltörni.
Rally Hírek - Összességében egy jó verseny volt
Vasárnap mindhárom szakaszon, folyamatosan gyorsultatok. Hogy ízlett nektek az utolsó nap?
- Vasárnap sikerült gyorsulni, de a nap elején a hajtáspumpánk kiszállt a versenyből, így nem megfelelően működött az autó nem volt kiszámítható. 

A Mitsubishi EVO IX hogy bírta a két napot? Adott-e munkát a szerelőknek?
- A szervizcsapatnak nagy köszönet! Sikerült lecsúszni egy kicsit az útról megütöttük az autó hátsó futóművét, de a szervizben profin megoldották. Megcsinálták a hajtáspumpát, hogy menni tudjuk, a fék hiba pedig az fékolajban keresendő. KÖSZÖNET ÉRTE!
Rally Hírek - Összességében egy jó verseny volt


Összességében, miként értékelitek a TAXI4 Székesfehérvár rallyt?
Összességében egy jó verseny volt, tudunk még gyorsulni, de ismét közelebb kerültünk az autóhoz.

Partnereink segítségét köszönjük: KZ Invest Kft., Hauser Magyarország Kft., Targo Trans Kft., Formula Magazin, Inter Cars, Pannon Titán Kft., Kelet Transz 2000 Kft., rallyonline.hu

- Hajósi Miklós -
Rally Hírek - Összességében egy jó verseny volt