MotoGP Hírek - Pedrosa csuklófájdalmakkal küzd az első körös baleset után

Készült: 2018.április.10 11:02 Készítette: Lipták Melinda Írta: Balogh Tamás Kategória: Motoros Hírek, Motogp hírek Forrás P1race

MotoGP Hírek - Pedrosa csuklófájdalmakkal küzd az első körös baleset után
Már az első körben véget ért a repsolos számára a MotoGP Argentin Nagydíja, amikor Johann Zarco előzési manővere közben hatalmas highside bukást mutatott be a még vizes aszfalton.
Nem Marc Marquez incidensei szolgáltatták az egyetlen beszédtémát a királykategória termasi futamait követően: még az első kör végén Johann Zarco ugyancsak meredek előzési kísérletet mutatott be a harmadik helyért harcolva Dani Pedrosa ellen. A francia versenyző elmondása szerint nem ért hozzá a repsoloshoz, aki azonban kisodródott a vizes ívre és egy hatalmas highside bukást mutatott be.

Pedrosa a leintést követően nem sokat mondott, mindenesetre kedden megvizsgálják a jobb csuklóját: „A versenyem már azelőtt véget ért, hogy befejeztem volna az első kört. A versenyirányításnak gondoskodnia kellene minden versenyző biztonságáról. Pillanatnyilag komoly fájdalmaim vannak a jobb csuklómban, kedden újra megnézik Barcelonában” – idézi a spanyolt a Crash.net szakoldal.