• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Ricciardo örül a gyors körének, Verstappen elveszettnek érzi magát

Forma-1 Hírek - Ricciardo örül a gyors körének, Verstappen elveszettnek érzi magát

Készült: 2017.november.26 10:52 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás Motorsport.com

Forma-1 Hírek - Ricciardo örül a gyors körének, Verstappen elveszettnek érzi magát
Daniel Ricciardo kivételesen le tudta győzni a csapattársát az időmérőn, sőt még Räikkönent is megelőzte, és holnap a negyedik helyről rajtolhat - Max Verstappen már nem ilyen boldog, Ő csak hatodik.
Daniel Ricciardo tisztában van vele, hogy idén a kvalifikáció nem tartozott az erősségei közé, és épp ezért örül neki, hogy az utolsó időmérő csak összeállt, és még egy Ferrarit is meg tudott előzni.

"Ott voltunk, de nem voltunk olyan gyorsak, mint gondoltuk. Az első Q3-as nekifutásunk egy elég rossz kör volt, de úgy érzem, megértettük miért, és utolsó próbálkozásra sikerült egy jó kört összeraknunk. Jó, hiszen beugrottunk a Ferrari elé." - mondta az ausztrál a Sky Sports F1-nak. "A második sor elég közel van hozzá, hogy holnap harcolhassunk az élen."

"A dobogó mindenképp egy lehetőség. Közel vagyunk, és minden, amire szükségem van, az csak egy jó rajt, és akkor ott lehetünk. Tegnap néhány tizeddel elmaradtunk a Ferraritól és a Mercedestől, de az éjszaka folyamán néhány dolgon változtattunk, és így szerintem jobban fekszik nekünk az autó."

"Ez az év nem volt éppen tökéletes a szombatok szempontjából, szóval jó, hogy a szezont egy ilyen jó körrel zárhatjuk." Max Verstappen a csapattársával ellentétben már nem volt ennyire elégedett, ugyanis a holland a hétvégén több problémával is szembesült - holnap ennek köszönhetően a hatodik rajthely az övé.

"Az időmérő rossz volt. Az egész hétvégén szenvedtem az autó egyensúlyával, és egyszerűen csak nem vagyok boldog vele." - mondta a holland a Sky Sports F1-nak.

"Néha el kell fogadnod, hogy ez az egyik olyan nap, ami nem lesz a tiéd. Sokat küzdöttem az autóval. A lehető legjobb munkát próbáltuk elvégezni, de ma a hatodik helynél nem volt benne több."

"Nem tudom, mi lehetett a gond, hiszen máskülönben változtattunk volna rajta. Meg kell értenünk, mi okozta a problémát, és remélhetőleg holnapig még megoldhatjuk."