• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Red Bull: "Verstappen elismerte a hibáját, szóval rendben van"

Forma-1 Hírek - Red Bull: "Verstappen elismerte a hibáját, szóval rendben van"

Készült: 2017.július.31 06:50 Készítette: Lipták Melinda Írta: Zajos Klára Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás Motorsport.com

Forma-1 Hírek - Red Bull:
Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke úgy véli, a legfontosabb, hogy Max Verstappen elismerte a hibáját és bocsánatot kért a csapattól és Ricciardótól. Nem helyes, amit történt, de így túl tudnak lépni rajta.
Horner természetesen nagyon sajnálja, hogy egy pillanat alatt mindkét autójukkal sokat vesztettek, de szerinte nem történt semmi megbocsájthatatlan.

"Nagyon frusztráló délután, mert Danielt elvesztettük, és ugyanezért a manőverért Max büntetést kapott, ami tönkretette a versenyét." - mondta Horner a Sky Sports F1-nak.

"Sosem szeretnéd azt látni, hogy csapattársak ütköznek, és aztán olyan eredmény lesz a vége, mint amit ma is láthattunk." "Max a kettes kanyart túl mélyen vette, hibázott, blokkolt a kereke, és ha Daniel nem lett volna ott, akkor szerintem nem tudta volna bevenni a kanyart."

"Max a határon megy és ma hibázott, ami számára, a csapat számára és Daniel számára is sokba került." "Daniel jól állt. Az egész egy kanyarral előtte kezdődött. Max jól vette be az egyes kanyart, de Kimi miatt vissza kellett vennie, és ezért szélesre vette. Ez Danielnek lehetőséget adott, és a következő kanyar az övé volt, vagyis Maxnek ott el kellett volna engednie. Megpróbálta visszanyerni a pozíciót, és egy kicsit túl mélyen vette."

"Felemelte a kezeit, és elismerte, hogy hibázott, amit mi elfogadunk, és biztos vagyok benne, hogy Daniel is elfogadja. Nagyszerű bajnokságot mennek."

"A meetingen nyíltan átbeszéljük. Ami megtörtént, annak nem kellett volna megtörténni. Az első aranyszabály, hogy az egyes és a kettes kanyarban elég helyet kell hagyni. Max elég nagy ember ahhoz, hogy beismerje a hibáját és bocsánatot kérjen."

"Minden versenyző hibázik. A fontos, hogy mikor ez megtörténik, akkor tedd fel a kezed, ismerd be és kérj bocsánatot. Ezt megtette, és biztos vagyok benne, hogy a csapattársával is megbeszélik és mindenki tovább fog lépni."
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Adatvédelem | Sütik kezelése