• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Räikkönen: „Nem rossz dolog megszerezni az első helyet, igen…”

Forma-1 Hírek - Räikkönen: „Nem rossz dolog megszerezni az első helyet, igen…”

Készült: 2017.május.28 09:39 Készítette: Lipták Melinda Írta: Hujber Dávid Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás Motorsport.com

Forma-1 Hírek - Räikkönen: „Nem rossz dolog megszerezni az első helyet, igen…”
Kimi Räikkönen szokásához híven nem kapott szívrohamot, noha ő nyerte meg az időmérőt Monacóban. A finn „Jégember” legutóbb a 2008-as Francia Nagydíj időmérőjén tudott első lenni egy F1-es időmérőn, szintén a Ferrarival. Nos, Räikkönen igencsak megváratta a rajongóit, akik azonban most nagyon boldogok lehetnek.
Räikkönen szezonja eddig nem alakult túl jól 2017-ben, de egy győzelemmel sokat javíthat az esélyein, ráadásul ebben az időszakban fog eldőlni, hogy a Ferrari megtartja őt 2018-ra, vagy sem.

„Rég volt már, amikor az első helyről indulhattam, de még mindig itt vagyok. Nem rossz dolog megszerezni az első helyet, igen. Ez azonban csak a feladat egyik része, hiszen nem adnak pontokat a rajtelsőségért. A pontokat vasárnap osztják a futamon.”

„Az autó jól működött, és végig megvolt bennünk az erő. Az időmérőre sikerült előrébb lépnem az autó kezelhetőségét illetően és minden rendben volt. Persze itt soha nem könnyű összerakni egy igazán gyors kört, de most sikerült, és nem is egyet.”

„Jól éreztem magam a volán mögött, és rendben van az idő. Kicsik voltak a különbségek, de ez Monaco. Gyorsabb is lehettem volna, ám most ez is elég volt a sikerhez. Örülök és köszönöm a csapatnak az autót, mert gyors. Meglátjuk, hogy mi lesz holnap, mert sok minden történhet vasárnap, főleg itt Monacóban…”
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Impresszum