• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Liberty: "Schumacher testesíti meg az F1-es versenyzők non plusz ultráját"

Forma-1 Hírek - Liberty: "Schumacher testesíti meg az F1-es versenyzők non plusz ultráját"

Készült: 2017.július.24 16:47 Készítette: Lipták Melinda Írta: Zajos Klára Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás Motorsport.com

Forma-1 Hírek - Liberty:
A Forma-1 elnöke, Chase Carey nagy rajongója Németországnak: szeretné a Német GP-t hosszútávon bebiztosítani, amellett hogy még több német gyártót is elkötelezne és Schumachernek is emléket állítana.
Nagyjából egy hónapja adták ki a 2018-as F1-es naptárat, melyben egyértelművé vált, hogy a Német Nagydíj jövőre visszatér. 2018. július 22-én Vettel és német kollégái hazai közönség előtt versenyezhetnek Hockenheimben.

A Liberty Media azonban a további években is bebiztosítaná a Német Nagydíjat. "Van egy német bajnokunk, egy német autó lett a világbajnok, és itt egy német versenyző, aki a bajnoki címért küzd idén." - mondta Carey a német Sport Bildnek, Rosbergre, a Mercedesre és Vettelre utalva. "A Német Nagydíjnak komoly történelme van, és örülnénk, ha még több német csapat lenne a mezőnyben. 2018-ban visszatérünk Németországba.

Azért harcolunk, hogy ez a jövőben is folytatódjon." "A célunk, hogy a német vállalatok versenycsapatot indítsanak a Forma-1-ben. Ehhez igazítjuk a technikai és a gazdasági körülményeket." Carey mindemellett szeretne a királykategória kultuszfiguráiról is megemlékezni. Mint a hétszeres bajnok, Michael Schumacher.

"A londoni központunk egyik konferenciatermét róla nevezzük el, hogy ezzel kimutassuk a tiszteletünket felé." - tette hozzá az amerikai. "Ross és én nem olyan régóta dolgozunk együtt, de már most elég történetet hallottam tőle Schumacherről: a különleges tehetségéről, a képességeiről, a becsvágyáról, a fizikális felkészültségéről és az érzelmességéről. Schumacher testesíti meg a Forma-1-es versenyzők non plusz ultráját." - zárta Carey a gondolatmenetét.
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Adatvédelem | Sütik kezelése