• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Button újra izgatott, köszönhetően a monacói beugrónak

Forma-1 Hírek - Button újra izgatott, köszönhetően a monacói beugrónak

Készült: 2017.május.06 07:33 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Button újra izgatott, köszönhetően a monacói beugrónak
Jenson Button nem vállalna teljes évet a Forma-1-ben, de az egy nagydíjra szóló beugró tökéletes számára, pláne úgy, hogy a monacói versenyről van szó. JB meggyőződött róla, hogy még rendelkezik a szükséges képességekkel.
A 2009-es bajnok a Sky Sportsnak adott interjúban elmondta: olyan ajánlat volt a Monacói Nagydíj, amit nem utasíthatott vissza. „Természetesen: amikor megkaptam az esélyt, hogy versenyezzek Monacóban, tudtam, hogy kapni fogok rajta”- mondta a brit bajnok Wokingban.

„Nem akarok teljes szezont futni a Forma-1-ben, mert az én időm lejárt a Forma-1-ben. Karrierem nagy részét imádtam, de eljött az ideje, hogy szünetet tartsak. Ugyanakkor, az álom egy versenyző számára, hogy visszatérjen a Monacói Nagydíj erejéig.”

„Visszatért az izgalom annak köszönhetően, hogy egy alkalomra ugrok be, mindezt Monacóban, a legfényűzőbb nagydíjon a naptárban. Ha egy versenyt csinálsz, akkor az izgalom visszatér”- sorolta Button. Úgy döntöttek, nem ül autóba a bahreini teszten, helyette beéri a szimulátorral.

A 37 éves versenyző fittnek érzi magát, készen áll a feladatra, annak ellenére, hogy csak virtuális pályán gyakorolta az MCL32-őt. „Ismét annyi mindent kell tanulni, de bepattansz a szimulátorba, és öt körrel később úgy vagy vele: ’Oh, oké, még mindig megvan bennem’. Továbbra is tudom terelgetni a kocsit a kanyarokban, és még mindig tudom, hogyan kell sebességet váltani, nyomni a fékpedált, szabályozni a gázt. Ez sosem illan el.”
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Adatvédelem | Sütik kezelése