• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Button: ez volt az utolsó időmérőm

Forma-1 Hírek - Button: ez volt az utolsó időmérőm

Készült: 2017.május.28 09:34 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás Motorsport.com

Forma-1 Hírek - Button: ez volt az utolsó időmérőm
Jenson Button remekelt az időmérőn, de hiába a kilencedik hely, komponenscserék miatt 15 rajthelyet kapott a brit bajnok. Azt is elhintette szombaton, hogy ennyi volt számára, nem lesz több nagydíj.
Button a 9. helyre hozta be a McLarent a Q3-ban, de a 15 helyes büntetés miatt hátulról kell kezdenie holnap. „Csalódottabb lennék akkor, ha nem hagytam volna ki ennyit, és úgy történik mindez… Remek hétvége volt eddig, kezdtem élvezni, egyre inkább”- mondta a 2009-es bajnok.

„Határozottan élveztem, és 10 perccel ezelőtt még azt mondtam a srácoknak, mielőtt beültem, hogy nem tudom, milyen lesz az autó, milyennek fog érződni a pálya, hol van a kocsi határa. Monacóban érezned kell a határt, nem pedig megtalálni azt. Nagyon örülök a kilencedik helynek, élveztem a hétvégét, és a csapat is fantasztikus volt.”

„Ez az utolsó az időmérőm, és talán az egyik legélvezetesebb. Igen, kimondtam, és így is gondolom. Nem hiányzott a Forma-1. Annyira jó hat hónapom volt. Ettől még igaz, hogy élvezem az autót, az egész hétvégét és a hangulatát, hiszen ez Monaco, ami cool. Nagyon nehéz volt a helyzetem, hiszen nem ismerem a kocsit.”

„A büntetés miatt az utolsó helyről kezdek, holott előtte pontszerző helyen voltam az időmérővel. Kár érte… De ez van, sosem könnyű, nem igaz?”- mondta. A műsorvezető erre annyit jegyzett meg, Fernando hibája az egész... „Tényleg őt hibáztatom! Szerintem vacak versenye lesz holnap…”- viccelt Button. „Nem, remekül fogja csinálni.”

Végül még egyszer összefoglalta az eseményeket. „Élveztem a dolgot, iszonyatosan király újra időmérőn indulni, de hirtelen sokat kell tanulnod. A Q1 és a Q2 is jó volt, nagyon jó. Boldog vagyok. Ez az egyetlen versenyem idén, a 9. helyre kvalifikáltam, de a 20. helyről kezdek…”
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Adatvédelem | Sütik kezelése