• Autós Hírek
  • Drift Hírek - Radák „Radír” János: „Egyértelműen a bajnoki cím a célom itthon”

Drift Hírek - Radák „Radír” János: „Egyértelműen a bajnoki cím a célom itthon”

Készült: 2013.március.21 09:21 Készítette: Super User Kategória: Autós Hírek, Drift/Gymkhana hírek

Drift Hírek - Radák „Radír” János: „Egyértelműen a bajnoki cím a célom itthon”
Két év kihagyást követően a 2008-as magyar bajnok driftversenyző, Radák „Radír" János alig várja, hogy újra autóba szálljon, és visszahódítsa korábban már megszerzett magyar bajnoki címét.
A Tomracing Motorsport Team driftversenyzőjének autója komoly ráncfelvarráson esett át az elmúlt hónapokban: másfél millió forintból közel 500 lóerős szörnyeteggé alakították át a Nissant. Radír erős fizikai terhelésen esett át a felkészülés heteiben, így mind ő, mind pedig az autója készen áll a 2013-as szezonra.

A csapat tulajdonosa, Miklósy Tamás elégedett az eddig elvégzett munkákkal, és úgy érzi, versenyzője képes lesz megfelelni az elvárásoknak.

Radák „Radír" János: „Elérkezett a várva várt pillanat, hiszen hosszú hónapok kemény munkái után, végre elkészült a versenyautóm. A teljes felújítás és tuningolás összesen mintegy másfél millió forintot emésztett fel, de így ránézve a Nissanra, azt vallom, megérte. A hétvégi kiállítást követően elkezdődnek a tesztek, hogy a rajtra teljesen készen álljunk. Nagyon elégedett vagyok az autó technikai felkészítésével és külsejével. Nagyon fontos számomra, hogy sikeres legyen a visszatérésem, így az autó mellett a saját fizikai felkészülésemre is nagy hangsúlyt fektettem. Nemcsak edzőteremben, hanem szimulátorban is készültem a 2013-as szezonra, és úgy érzem, amit az ember hozzátehet a technikához ebben a sportágban, arra képes leszek a hazai és a nemzetközi mezőnyben egyaránt. Itthon, a Magyar Profi Drift Bajnokság Pro kategóriájában egyértelműen a bajnoki cím visszahódítása a célom."
Radák János radír hírek

Miklósy Tamás: „Ha eddig bármilyen kétségem lett volna Radírral kapcsolatban, az most már végleg a múlté lett. Végérvényesen beépült a csapatunkba, példaértékűnek tartom a hozzáállását. A Nissan remélem, nemcsak jól néz ki, hanem a versenyeken is megállja majd a helyét. Bízom abban, hogy a magyar bajnoki címért végig harcban leszünk, valamint a nemzetközi színtéren is képesek leszünk komoly eredmények elérésére. Egy biztos, ha Radír megengedi, én is szívesen kipróbálom, milyen érzés egy közel 500 lóerős szörnnyel száguldani."