• Autós Hírek
  • Autocross Hírek - Kurucz Péter és a Dömsödi Autocross

Autocross Hírek - Kurucz Péter és a Dömsödi Autocross

Készült: 2017.október.12 15:52 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek

Autocross Hírek - Kurucz Péter és a Dömsödi Autocross
Kurucz Péter - VW Golf IV. 1.9 TDi 4x4. II. Levianus Kupa Autocross OB - Zóna - Szlovák bajnoki és Amatőr futam. 2017.10.14-15. - Dömsöd Interjú Kurucz Péter autocross versenyzővel a hétvégi Dömsödi Arénában megrendezendő futam előtt.
Mikor kezdted a versenyzést? - 2004-ben Dunaföldváron a Mikulás autocross futamon indultam először egy Opel Kadettal. Ott a második helyen végeztem és a Sipos Autóbontó színeiben indultam. Dömsödön egyszer indultam egy Opel Corsa-val, ahol sajnos technikai hiba miatt nem tudtam befejezni a versenyt. Testvérem Tamás sokat indult dömsödön, neki szereltem anno. Seat Ibiza, BMW E30, Opel Corsa, Opel Kadett versenyautókkal indultam az évek folyamán. FRT.HU Kupán navigáltam a bátyámnak is egyszer egy havas versenyen.
Autocross Hírek - Kurucz Péter és a Dömsödi Autocross
Az idén rallycrossban is kipróbáltattam magam. Egy Opel Astra-val mentem Kakucsringen OB-n. Pallag Csaba jóvoltából indulhattam a versenyen. Ötödik idővel kerültem az elődöntőbe, de sajnos a második helyről kicsúsztam az ívről és a versenyem is véget ért. Milyen infóid vannak a pályáról? - Kedvelem ezt a pályát nézőként is, mert elég haladós és gyors.
Autocross Hírek - Kurucz Péter és a Dömsödi Autocross
Milyen autóval készülsz a dömsödi versenyre? - Egy diesel VW Golf autocrossra épített autóval, ami összekerekes hajtáslánccal rendelkezik. A bátyám lepett meg ezzel, hogy indulhassak. Köszi Tesó! Szeghalmon kétszer indultam ezzel az autóval. Egy harmadik és egy első hellyel büszkélkedhetem a 2017-ben az autocross szakágban ezzel az autóval. Milyen céllal is érkezel a Dömsödi Autocross Arénába? - Legfőbb képen, hogy érezzük jól magunkat, de minden versenyző azért megy oda, hogy jó helyezést érjen el! Szeretem a két napos versenyeket, nincs annyi kapkodás. Fel lehet mindenre készülni, ha esetleg javítani kell az autót, van szombat este rá idő. Stresszmentesebb a két napos verseny szerintem.
Autocross Hírek - Kurucz Péter és a Dömsödi Autocross
Köszönöm szépen a testvérem segítségét, aki egyben a legnagyobb támogatóm is, s persze a barátaimnak, a csapatnak, akik ott lesznek és segítenek - szerelnek a kétnapos autocross versenyen! Szurkoljunk közösen Petinek a Dömsödi Autocross Arénában október 14-15-én megrendezendő autocross versenyen. - Hajósi Miklós -
Autocross Hírek - Kurucz Péter és a Dömsödi Autocross
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Adatvédelem | Sütik kezelése