Forma-1 Hírek - Vettel a Mercedes embereivel mutatkozott

Készült: 2018.január.24 12:25 Készítette: Lipták Melinda Írta: Hujber Dávid Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás Motorsport.com

Forma-1 Hírek - Vettel a Mercedes embereivel mutatkozott
Sebastian Vettel és a Mercedes vezetői igen jó barátságot ápolnak egymással, ami újabb pletykákat szült a nemzetközi sajtóban.
A négyszeres világbajnok rekorderről igen sok pletyka jelent meg a sajtóban, még mielőtt 2020-ig hosszabbított volna a Ferrarival. Vettel előtt egy nagyon jó esély volt a bajnoki győzelemre 2017-ben, de végül nem tudott élni a lehetőséggel.

Egyrészt vétett pár hibát, másrészt a Ferrari egy hónap leforgása alatt ezüst tálcán adta át a bajnoki címet a Mercedesnek. Ennek ellenére Vettel elkötelezett maradt Maranellóban, és továbbra is úgy gondolja, hogy az olaszokkal is bajnok lesz. Sokak szerint a helyzet azonban kezd erősen arra hasonlítani, mint amikor Fernando Alonso versenyezett a Ferrarinak, amivel 2010-ben és 2012-ben is az utolsó pillanatokban bukott el, majd a szerződése lejárta előtt távozott.

Nemrég a Mercedes csapatfőnökét, Toto Wolffot, és a Daimler emberét, Bodo Uebbert egy társaságban látták a Ferrari versenyzőjével Kitzbuhelben, a híres éves sí-világkupán. Wolff igyekezett tisztázni a helyzetet: „Most mindenki arról fog írni, hogy Vettel a Mercedeshez tart, de csak szomszédok vagyunk Svájcban. Barátok vagyunk, és normális dolgokról beszélgetünk.” - nyilatkozta a Kolner Express kérdésére.

Az eseményen ott volt a Mercedes csapatának elnöke, Niki Lauda, a Forma-1 korábbi vezetője, Bernie Ecclestone, és az ex-F1-es pilóta Gerhard Berger is.