Forma-1 Hírek - Különleges programot indít a Forma-1 a rajongók számára

Készült: 2018.február.18 12:20 Készítette: Lipták Melinda Írta: Hujber Dávid Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás Motorsport.com

Forma-1 Hírek - Különleges programot indít a Forma-1 a rajongók számára
A Liberty Media egy újabb nézőbarát programmal kedveskedik a rajongóknak, akiknek fantasztikus élményben lehet részük a 2018-as szezonban. Az amerikai tulajdonosi kör számtalan újítást tervez az új idényre.
A lista gyakorlatilag végtelen, mely folyamatosan bővül. A Forma-1 nemrég jelentette be, hogy elindítja a „Pirelli Hot Laps” néven futó programját, aminek a részeként rajongók, és híres személyiségek fognak bepattanni egy pilóta mellé.

A Pirelli Hot Laps program lehetőséget ad a nézőknek, a hírességeknek és a vendégeknek arra, hogy néhány nagydíjon valami egészen különlegeset tapasztaljanak meg. Az F1 egy rendkívül egyedülálló lehetőségről beszél, melynek alapjait a szuper-autók fogják adni.

Ezek a szuper-autók végig szem előtt lesznek, és külön garázst kapnak a paddockban. Az első ilyen helyszín a Bahreini Nagydíj lesz, amit 9 további pálya követ a világbajnokság részeként.

Az Aston Martin és a McLaren az első két gyártó, akik megerősítették a részvételüket, így az új Vantage és a 720S biztosan a mezőny részét fogja képezni. Hamarosan újabb márkák fognak csatlakozni a kezdeményezéshez. A versenyzők között lesz Max Verstappen, Daniel Ricciardo, akik az Aston Martinnal fogják neki nyomni, a Red Bull főtámogatójának autójával, addig Lando Norris, Stoffel Vandoorne, Fernando Alonso és Mika Häkkinen a McLarent vezeti.

Sean Bratches a Liberty Mediától elmondta, ez egy újabb olyan kezdeményezés a részükről, amivel még közelebb hozzák a Forma-1-et a rajongókhoz, és egyedi élményt adnak számukra. „Tapasztalt pilóták, csillagok, egykori versenyzők, ikonikus pálya, álom szuper-autó…”

A Pirelli örömmel jelentette be, hogy a program kizárólagos partnerei és névadói lesznek. Az eseményre természetesen igazi „versenyabroncsok” fognak felkerülni az autókra, amik a gyártó legújabb fejlesztései közé tartoznak, melyekkel rendkívül keményen, és gyorsan lehet nyomni.

Az Aston Martin és a McLaren ugyancsak büszke arra, hogy csatlakozhatott a programhoz, mellyel népszerűsíthetik az aktuális utcai modelljeiket, amiket ráadásul a legprofibbak fognak vezetni.