Forma-1 Hírek - A McLaren elbukott a törésteszten

Azt követően, hogy a McLaren 2013-ban egy katasztrofális évet teljesített, Ron Dennis főigazgatói posztot kapott azzal a céllal, hogy a Formula-1-es csapat visszatérjen a győzelem útjára. A wokingi lendület azonban úgy tűnik megtörhet, miután a csapat 2014-es autója elbukott az FIA töréstesztjén.

Forma-1 Hírek - Bernie Ecclestone lemondott igazgatótanácsi pozíciójáról

Bernie Ecclestone azonnali hatállyal lemondott a Formula-1 menedzsmentjének igazgatótanácsi pozíciójáról, de a 83 éves üzletember belátható időn belül továbbra is érintett marad a sport ügyeinek intézésében.

Forma-1 Hírek - Az E22 teljesítette az FIA tesztjét

A Lotus közölte, a 2014-re készített E22-es kódjelű karosszéria átment az előírt FIA homologizációs tesztjén. Az új autó azonban a februári és márciusi bahreini tesztig nem gurul pályára, mert az enstone-i csapat úgy döntött, kihagyja a jerezi nyitótesztet, inkább a fejlesztésre koncentrálnak.

Forma-1 Hírek - Ron Dennist nevezték ki a McLaren Csoport élére

Ron Dennis, a McLaren Csoport elnöke egy újabb feladatot kap, azonnali hatállyal főigazgatónak nevezik ki. Ron Dennis 1980 óta a McLaren résztulajdonosa, a McLaren Csoport főigazgatói tisztségét 1982-2012 között töltötte be, valamint 1982-2009 között a Formula-1-es csapat főnöke volt, majd 2013-tól a McLaren Csoport elnökeként dolgozott.

Forma-1 Hírek - A Pirelli három évvel hosszabbította meg szerződését

Miután a Motorsport Világtanács közölte, a Pirelli lesz az egyetlen gumiszállítója a Formula-1-nek, a Pirelli és az FIA megújították szerződésüket. A megegyezés három évre szól és 2014-től lép életbe.

Forma-1 Hírek - Sebastian Vettel édesapa lett

A hírek szerint Sebastian Vettel az új évet apaként kezdheti. Decemberben a német Bild arról számolt be, hogy Vettel apai örömök elé néz, mivel barátnője, Hanna nyolc hónapos terhes.

Forma-1 Hírek - Michael Schumacher már örökre kómában marad?

Egyre inkább növekednek azok a feltételezések, hogy Michael Schumacher élete hátralévő részét kómában tölti. A találgatáshoz több tényező vezet, így például az, hogy a Schumacher menedzsmentje és családja sem közöl semmi hírt a német állapotáról.

Forma-1 Hírek - Christian Horner: Ausztráliában a mezőny fele kieshet

Forma-1 Hírek - Christian Horner: Ausztráliában a mezőny fele kieshet
A 2014-es szezonnyitó versenyen a mezőny fele búcsúzhat, véli a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner. A csapatoknak az idei szezonban komoly szabályváltozással kell szembenézniük, új erőforrások kerülnek bevezetésre, maximalizálják a felhasználható üzemanyag mennyiséget és Horner szerint több kiesésre lehet számítani az első versenyeken.

Forma-1 Hírek - Felipe Massa: Szeretném visszavezetni a csapatot a csúcsra

Forma-1 Hírek - Felipe Massa: Szeretném visszavezetni a csapatot a csúcsra
A Williams F1 Team brazil pilótája Felipe Massa a csapat gyárában járt a mai nap folyamán. Mozgalmas napot zárt mérnökeivel, felkészült a tesztre, de arra is időt szakított, hogy válaszoljon néhány kérdésre a karácsonyi szünettel és a 2014-es felkészüléssel kapcsolatban.

Forma-1 Hírek - A Ferrari marad a vonórudas megoldásnál

Forma-1 Hírek - A Ferrari marad a vonórudas megoldásnál
Az a hír, hogy a Ferrari vonórudas megoldását már nem alkalmazza a 2014-es autón hamisnak bizonyult. November végén az Autosprint arról számolt be, hogy a maranellói csapat minden bizonnyal úgy dönt, visszatér a sokkal hagyományosabb nyomórudas megoldásához, melyet a McLaren kivételével minden csapat használt 2013-ban.

Forma-1 Hírek - Kimi Räikkönen megkezdte a munkát Maranellóban

Forma-1 Hírek - Kimi Räikkönen megkezdte a munkát Maranellóban
A téli szünet után felfrissülve Kimi Räikkönen visszatért Maranellóba és megkezdte a felkészülést a 2014-es szezonra. "Jó újra dolgozni" - közölte a finn miután rövid szünetet tartott a szimulátoros munkában.

Forma-1 Hírek - Elhunyt Jenson Button édesapja

Forma-1 Hírek - Elhunyt Jenson Button édesapja
John Button, a Formula-1-es pilóta, Jenson Button édesapja 70 éves korában elhunyt. Miután fia szinte összes Formula-1-es versenyére ellátogatott, John népszerű alakja volt a paddocknak az elmúlt 15 év során.

Forma-1 Hírek - Schumacher állapota továbbra is válságos

Forma-1 Hírek - Schumacher állapota továbbra is válságos
A német Bild úgy értesült, Michael Schumacher állapota továbbra is változatlan. Majdnem egy héttel ezelőtt a hétszeres világbajnok felesége, Corinna arra szólította fel a médiát, hagyják békén családját, miután Schumacher - aki harmadik hete fekszik kómában - síbalesete után kritikus állapotba került.

Forma-1 Hírek - Az FIA javítana a sportbírók biztonságán

Forma-1 Hírek - Az FIA javítana a sportbírók biztonságán
Az FIA szeretné elkerülni, ha hasonló haláleset megismétlődne, mint a 2013-as Kanadai Nagydíjat követően. A pálya mellett Esteban Gutierrez autójának elszállításában segédkező Mark Robinson halálos balesetet szenvedett, amikor az autót szállító daru a sportbíróra hajtott.

Forma-1 Hírek - Kiadták a hivatalos rajtszámokat

Forma-1 Hírek - Kiadták a hivatalos rajtszámokat
A Formula-1 irányítótestülete, az FIA pénteken közzé tette a 2014-es nevezési listát. A sport marketing értékét javítva a csapatok és az FIA megállapodott abban, hogy a pilóták Formula-1-es pályafutásukra állandó rajtszámot kapnak.
<<  82 83 84 85 86 [8788 89 90 91  >>