Forma-1 Hírek - Megoldódott a Ferrari szélcsatornás problémája

Fernando Alonso megerősítette a hírt, a Ferrari túllépett a szélcsatorna krízisen. Többször, így a tavalyi évben is, az olasz márka a Toyota kölni szélcsatornájában dolgozott, miközben a maranellói szélcsatornát felújította.

Forma-1 Hírek - Nem rossz jel a csend?

Már egy hét telt el azóta, hogy az orvosok próbálják Michael Schumachert ébreszteni a kómából, de a hétszeres Formula-1-es világbajnok állapotáról azóta hivatalos közlemény nem került nyilvánosságra.

Forma-1 Hírek - Sutil: Négy másodpercet gyorsulunk

A Formula-1 fejlesztési sebességének köszönhetően Adrian Sutil szerint az idei autók a szezon végére körönként négy másodpercet gyorsulnak.

Forma-1 Hírek - Maradnak az orrkialakítások

A 2014-re elkészített szokatlan orrkialakításokat az FIA szabályosnak minősítette. A múlt héten kiderült, hogy a radikális orrkialakítás nagy vitákat szült és az irányítótestület, az FIA nem elégedett az autók kinézetével.

Forma-1 Hírek - A Lotus Bahreinre döntést hozhat

A Lotus a bahreini szezon előtti tesztre bejelentheti menedzsment struktúráját miután tárgyalásaik lezárulnak a McLaren korábbi csapatfőnökével, Martin Whitmarsh-szal.

Forma-1 Hírek - Mateschitz: Nem probléma, hogy sokan távoztak a csapattól

A Red Bull tulajdonosa, Dietrich Mateschitz cáfolja, hogy néhány vezető műszaki szakember távozása miatt csapatának aggódnia kellene a 2014-es szezon előtt.

Forma-1 Hírek - Ross Brawn: Visszavonultam

Ross Brawn közölte, visszavonulása a Formula-1-től végleges és nem tér vissza a sportba. Mióta 2013 végén távozott a Mercedestől Brawnt több csapattal is összehozták, legutóbb például Martin Whitmarsh helyére látták esélyesnek a McLarennél.

Forma-1 Hírek - Felipe Massa volt a leggyorsabb a zárónapon

Felipe Massa zárta az élen a Williamsszel az első szezon előtti teszt zárónapját Jerezben, amely piros zászlóval ért véget. Kevin Magnussen, aki a harmadik napon nem talált legyőzőre, második napját McLaren pilótaként a tizes kanyar gumifalában végezte.

Forma-1 Hírek - Schumacher jól reagál az ébresztésre

Amennyiben a hír igaz, akkor az nagy örömet jelent Michael Schumacher rajongóinak. A brit The Telegraph a francia L'Equipe újságot idézve közölte, a Formula-1 hétszeres világbajnoka reagál az orvosok utasításaira, akik csütörtökön kezdték el a német legenda ébresztését a mesterséges kómából.

Forma-1 Hírek - Bernie Ecclestone: Nem vásárolom meg szabadságom

Bernie Ecclestone csütörtökön úgy nyilatkozott, kizártnak tartja, hogy több millió eurót kifizessen azért, hogy Németországban zajló tárgyalása befejeződjön és elkerülje a tíz éves börtönbüntetést.

Forma-1 Hírek - Továbbra is szárnyal a McLaren az első teszten

A McLaren újonca, Kevin Magnussen zárta az élen a szezon előtti tesztelés harmadik napját, a Mercedes motorral dolgozó autók továbbra is domináns teljesítményt nyújtanak.

Forma-1 Hírek - Megkezdték Schumacher ébresztését

Michael Schumacher orvosai az ébresztési folyamat részeként megkezdték a hétszeres Formula-1-es világbajnok gyógyszeradagjának csökkentését.

Forma-1 Hírek - Újabb botrány kialakulóban?

Miközben az autók orrkialakítása adja az idei szezonban a legtöbb beszédtémát, Jerezben már a McLaren hátsó részén látható megoldásáról is szó esett.

Forma-1 Hírek - Hivatalos: Boullier a McLarenhez igazolt

A McLaren Racing bejelentette, Eric Boullier február 3-tól versenyigazgatóként dolgozik a csapatnál. Eric Boullier az egyik legalkalmasabb vezető egyéniség a Formula-1-ben.

Forma-1 Hírek - Ne higgyünk a pletykáknak Schumacherrel kapcsolatban!

Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere újra közölte, az újságokban megjelent találgatásokat továbbra is figyelmen kívül kell hagyni.
<<  81 82 83 84 85 [8687 88 89 90  >>