Forma-1 Hírek - Az F14 T kódjelet kapta a Ferrari

A Ferrari bejelentette, 2014-es Formula-1-es autójának kódjele a rajongók szavazatai alapján F14 T lesz. A Ferrari hivatalos honlapján 1.123.741 szavazatot adtak le.

Forma-1 Hírek - A Lotus közölte első képét új autójáról

Pénteken a Lotus 2014-es autójáról közölt képet, melyen érdekes megoldású orrkúpot lehet látni. Bár a Lotus bejelentette, új E22-es autójával a második szezon előtti tesztig nem gurul pályára, Twitter oldalukon egy számítógép által generált képet közöltek.

Forma-1 Hírek - Változások a Sportszabályzatban

A Formula-1 Stratégiai Csoportjának csütörtöki, Genfben megtartott ülése után kisebb változásokat jelentettek be. A Stratégiai Csoport a Ferrari, Red Bull, McLaren, Mercedes, Williams és a Lotus képviselőit, valamint az FIA elnökét, Jean Todtot és Bernie Ecclestone-t tömöríti.

Forma-1 Hírek - A Williams bemutatta autóját

A Williams ma fényképeket tett közzé 2014-es autójáról, a Williams Mercedes FW36-ról. Az FW36 a legnagyobb műszaki újításokat alkalmazza, azon autók közül, melyet a Williams eddig elkészített. Az autó több mint két éves kutatási és fejlesztési munka eredménye.

Forma-1 Hírek - Eric Boullier elhagyja a Lotust, Lopez lesz a csapatfőnök

A Lotus bejelentette, Eric Boullier azonnali hatállyal távozik a csapatfőnöki székből. A francia szakember a 2010-es szezon előtt csatlakozott a csapathoz. Helyét a vállalat társelnöke, Gerard Lopez veszi át.

Forma-1 Hírek - Eltávolították Schumacher koponyájának egy részét

Legfrissebb hírek szerint az orvosok eltávolították Michael Schumacher koponyájának egy részét azért, hogy az agy nyomását csökkenteni tudják, de elképzelhető, hogy ez a lépés negatívan befolyásolhatja a Formula-1-es legenda egészségi állapotát.

Forma-1 Hírek - Giedo Van der Garde a Sauber tartalékpilótája lesz

A Sauber F1 Team bejelentette, Giedo van der Garde lesz a csapat teszt- és tartalékpilótája. A 27 éves holland pilóta 2007-2009 között, majd 2012-ben különböző csapatoknál tesztelt. Emellett négy évig a GP2-ben állt rajthoz. 2013-ban a Formula-1-ben is bemutatkozhatott.

Forma-1 Hírek - A Toro Rosso autója teljesítette a töréstesztet

A Toro Rossót beindították és felkészült a 2014-es szezonra. A csapat bejelentette, az STR9-es kódjelű autó átment minden törésteszten és elkészültek róla, valamint a pilótákról a hivatalos PR fotók.

Forma-1 Hírek - Hivatalos: Kobayashi és Ericcson a Caterhamnél, Frijns a tartalékpilóta

A Caterham hivatalosan bejelentette, a Formula-1-be visszatérő Kamui Kobayashi, valamint a GP2-ből érkező Marcus Ericsson lesz a csapat két pilótája, míg a korábban a Saubernél dolgozó, Robin Frijns tartalékpilótai állást kapott.

Forma-1 Hírek - A McLaren átment a törésteszten

A McLaren megerősítette, új 2014-es autójuk, az MP4-29 sikerrel teljesítette az előírt FIA törésteszteket. "Megerősítés: Az MP4-29 minden FIA töréstesztet teljesített" - közölte a csapat Twitter oldalán.

Forma-1 Hírek - Tovább erősödik a Lotus

A Lotus F1 Team egy újabb előrelépést tett annak érdekében, hogy a pletykák ellenére ott legyen a 2014-es rajtrácson. Az enstone-i csapat a Saxo Bankkal kötött szponzori szerződést.

Forma-1 Hírek - Vettel: Talán egy napon Kimi, vagy Fernando csapattársa leszek

A négyszeres világbajnok, Sebastian Vettel beismerte, nem aggódik azért, mert fej-fej melletti harcot kell vívnia a Formula-1 legjobb pilótái ellen. Feltételezések szerint a német pilóta következő csapata a Ferrari lehet.

Forma-1 Hírek - Akár tíz év börtön is várhat Ecclestone-ra

Elképzelhető, hogy Bernie Ecclestone tíz évre szóló börtönbüntetést kap. A Formula-1-et irányító üzletember a sport igazgatótanácsából visszalépett, miután német ügyészek közölték, 2014-ben korrupciós gyanú miatt pert indítanak ellene.

Forma-1 Hírek - Michael Schumacher állapota továbbra is stabil

A Formula-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher állapota továbbra is stabil, közölte szóvivője, aki egy hét hallgatás után adott újabb tájékoztatást a német pilótáról.

Forma-1 Hírek - Gyulay: egymilliárdos gyorssegély kell a Hungaroringnek

Bár a Hungaroring Sport Zrt. a tavalyi évet közel 100 millió forintos nyereséggel zárta, körülbelül egymilliárd forintos gyorssegélyre lenne szüksége ahhoz, hogy megfeleljen az idei sportszakmai elvárásoknak - mondta Gyulay Zolt, a társaság elnök-vezérigazgatója az MTV Ma Reggel című pénteki adásában.
<<  81 82 83 84 85 [8687 88 89 90  >>  
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Adatvédelem | Sütik kezelése