Forma-1 Hírek - A McLaren átment a törésteszten

A McLaren megerősítette, új 2014-es autójuk, az MP4-29 sikerrel teljesítette az előírt FIA törésteszteket. "Megerősítés: Az MP4-29 minden FIA töréstesztet teljesített" - közölte a csapat Twitter oldalán.

Forma-1 Hírek - Tovább erősödik a Lotus

A Lotus F1 Team egy újabb előrelépést tett annak érdekében, hogy a pletykák ellenére ott legyen a 2014-es rajtrácson. Az enstone-i csapat a Saxo Bankkal kötött szponzori szerződést.

Forma-1 Hírek - Vettel: Talán egy napon Kimi, vagy Fernando csapattársa leszek

A négyszeres világbajnok, Sebastian Vettel beismerte, nem aggódik azért, mert fej-fej melletti harcot kell vívnia a Formula-1 legjobb pilótái ellen. Feltételezések szerint a német pilóta következő csapata a Ferrari lehet.

Forma-1 Hírek - Akár tíz év börtön is várhat Ecclestone-ra

Elképzelhető, hogy Bernie Ecclestone tíz évre szóló börtönbüntetést kap. A Formula-1-et irányító üzletember a sport igazgatótanácsából visszalépett, miután német ügyészek közölték, 2014-ben korrupciós gyanú miatt pert indítanak ellene.

Forma-1 Hírek - Michael Schumacher állapota továbbra is stabil

A Formula-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher állapota továbbra is stabil, közölte szóvivője, aki egy hét hallgatás után adott újabb tájékoztatást a német pilótáról.

Forma-1 Hírek - Gyulay: egymilliárdos gyorssegély kell a Hungaroringnek

Bár a Hungaroring Sport Zrt. a tavalyi évet közel 100 millió forintos nyereséggel zárta, körülbelül egymilliárd forintos gyorssegélyre lenne szüksége ahhoz, hogy megfeleljen az idei sportszakmai elvárásoknak - mondta Gyulay Zolt, a társaság elnök-vezérigazgatója az MTV Ma Reggel című pénteki adásában.

Forma-1 Hírek - A McLaren elbukott a törésteszten

Azt követően, hogy a McLaren 2013-ban egy katasztrofális évet teljesített, Ron Dennis főigazgatói posztot kapott azzal a céllal, hogy a Formula-1-es csapat visszatérjen a győzelem útjára. A wokingi lendület azonban úgy tűnik megtörhet, miután a csapat 2014-es autója elbukott az FIA töréstesztjén.

Forma-1 Hírek - Bernie Ecclestone lemondott igazgatótanácsi pozíciójáról

Bernie Ecclestone azonnali hatállyal lemondott a Formula-1 menedzsmentjének igazgatótanácsi pozíciójáról, de a 83 éves üzletember belátható időn belül továbbra is érintett marad a sport ügyeinek intézésében.

Forma-1 Hírek - Az E22 teljesítette az FIA tesztjét

A Lotus közölte, a 2014-re készített E22-es kódjelű karosszéria átment az előírt FIA homologizációs tesztjén. Az új autó azonban a februári és márciusi bahreini tesztig nem gurul pályára, mert az enstone-i csapat úgy döntött, kihagyja a jerezi nyitótesztet, inkább a fejlesztésre koncentrálnak.

Forma-1 Hírek - Ron Dennist nevezték ki a McLaren Csoport élére

Ron Dennis, a McLaren Csoport elnöke egy újabb feladatot kap, azonnali hatállyal főigazgatónak nevezik ki. Ron Dennis 1980 óta a McLaren résztulajdonosa, a McLaren Csoport főigazgatói tisztségét 1982-2012 között töltötte be, valamint 1982-2009 között a Formula-1-es csapat főnöke volt, majd 2013-tól a McLaren Csoport elnökeként dolgozott.

Forma-1 Hírek - A Pirelli három évvel hosszabbította meg szerződését

Miután a Motorsport Világtanács közölte, a Pirelli lesz az egyetlen gumiszállítója a Formula-1-nek, a Pirelli és az FIA megújították szerződésüket. A megegyezés három évre szól és 2014-től lép életbe.

Forma-1 Hírek - Sebastian Vettel édesapa lett

A hírek szerint Sebastian Vettel az új évet apaként kezdheti. Decemberben a német Bild arról számolt be, hogy Vettel apai örömök elé néz, mivel barátnője, Hanna nyolc hónapos terhes.

Forma-1 Hírek - Michael Schumacher már örökre kómában marad?

Egyre inkább növekednek azok a feltételezések, hogy Michael Schumacher élete hátralévő részét kómában tölti. A találgatáshoz több tényező vezet, így például az, hogy a Schumacher menedzsmentje és családja sem közöl semmi hírt a német állapotáról.

Forma-1 Hírek - Christian Horner: Ausztráliában a mezőny fele kieshet

Forma-1 Hírek - Christian Horner: Ausztráliában a mezőny fele kieshet
A 2014-es szezonnyitó versenyen a mezőny fele búcsúzhat, véli a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner. A csapatoknak az idei szezonban komoly szabályváltozással kell szembenézniük, új erőforrások kerülnek bevezetésre, maximalizálják a felhasználható üzemanyag mennyiséget és Horner szerint több kiesésre lehet számítani az első versenyeken.

Forma-1 Hírek - Felipe Massa: Szeretném visszavezetni a csapatot a csúcsra

Forma-1 Hírek - Felipe Massa: Szeretném visszavezetni a csapatot a csúcsra
A Williams F1 Team brazil pilótája Felipe Massa a csapat gyárában járt a mai nap folyamán. Mozgalmas napot zárt mérnökeivel, felkészült a tesztre, de arra is időt szakított, hogy válaszoljon néhány kérdésre a karácsonyi szünettel és a 2014-es felkészüléssel kapcsolatban.
<<  80 81 82 83 84 [8586 87 88 89  >>  
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Impresszum