Forma-1 Hírek - A Lotus Bahreinre döntést hozhat

A Lotus a bahreini szezon előtti tesztre bejelentheti menedzsment struktúráját miután tárgyalásaik lezárulnak a McLaren korábbi csapatfőnökével, Martin Whitmarsh-szal.

Forma-1 Hírek - Mateschitz: Nem probléma, hogy sokan távoztak a csapattól

A Red Bull tulajdonosa, Dietrich Mateschitz cáfolja, hogy néhány vezető műszaki szakember távozása miatt csapatának aggódnia kellene a 2014-es szezon előtt.

Forma-1 Hírek - Ross Brawn: Visszavonultam

Ross Brawn közölte, visszavonulása a Formula-1-től végleges és nem tér vissza a sportba. Mióta 2013 végén távozott a Mercedestől Brawnt több csapattal is összehozták, legutóbb például Martin Whitmarsh helyére látták esélyesnek a McLarennél.

Forma-1 Hírek - Felipe Massa volt a leggyorsabb a zárónapon

Felipe Massa zárta az élen a Williamsszel az első szezon előtti teszt zárónapját Jerezben, amely piros zászlóval ért véget. Kevin Magnussen, aki a harmadik napon nem talált legyőzőre, második napját McLaren pilótaként a tizes kanyar gumifalában végezte.

Forma-1 Hírek - Schumacher jól reagál az ébresztésre

Amennyiben a hír igaz, akkor az nagy örömet jelent Michael Schumacher rajongóinak. A brit The Telegraph a francia L'Equipe újságot idézve közölte, a Formula-1 hétszeres világbajnoka reagál az orvosok utasításaira, akik csütörtökön kezdték el a német legenda ébresztését a mesterséges kómából.

Forma-1 Hírek - Bernie Ecclestone: Nem vásárolom meg szabadságom

Bernie Ecclestone csütörtökön úgy nyilatkozott, kizártnak tartja, hogy több millió eurót kifizessen azért, hogy Németországban zajló tárgyalása befejeződjön és elkerülje a tíz éves börtönbüntetést.

Forma-1 Hírek - Továbbra is szárnyal a McLaren az első teszten

A McLaren újonca, Kevin Magnussen zárta az élen a szezon előtti tesztelés harmadik napját, a Mercedes motorral dolgozó autók továbbra is domináns teljesítményt nyújtanak.

Forma-1 Hírek - Megkezdték Schumacher ébresztését

Michael Schumacher orvosai az ébresztési folyamat részeként megkezdték a hétszeres Formula-1-es világbajnok gyógyszeradagjának csökkentését.

Forma-1 Hírek - Újabb botrány kialakulóban?

Miközben az autók orrkialakítása adja az idei szezonban a legtöbb beszédtémát, Jerezben már a McLaren hátsó részén látható megoldásáról is szó esett.

Forma-1 Hírek - Hivatalos: Boullier a McLarenhez igazolt

A McLaren Racing bejelentette, Eric Boullier február 3-tól versenyigazgatóként dolgozik a csapatnál. Eric Boullier az egyik legalkalmasabb vezető egyéniség a Formula-1-ben.

Forma-1 Hírek - Ne higgyünk a pletykáknak Schumacherrel kapcsolatban!

Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere újra közölte, az újságokban megjelent találgatásokat továbbra is figyelmen kívül kell hagyni.

Forma-1 Hírek - A Red Bull a vártnál korábban befejezte programját

A Red Bull műszaki probléma miatt szerdán a tervezettnél korábban befejezte munkáját a jerezi pályán. Az elmúlt négy évben egyéni és konstruktőri bajnoki címet szerző csapatot már az első napon problémák sújtották.

Forma-1 Hírek - Jenson Button volt a leggyorsabb a második tesztnapon

A McLaren pilótája, Jenson Button zárta az élen Jerezben a második szezon előtti tesztnapot, úgy tűnik, hogy a Mercedes motorral szerelt autók előnyben vannak riválisaikkal szemben.

Forma-1 Hírek - Kimi Räikkönen: Várható volt, hogy keveset körözünk

Kimi Räikkönen elmondta, nem lepődött meg azon, hogy nagyon kevés kört teljesítettek a csapatok a szezon előtti teszt első napján.

Forma-1 Hírek - Tíz nappal ezelőtt teljesítette a töréstesztet a Red Bull

A Red Bull 2014-es autója csak tíz nappal ezelőtt teljesítette az FIA töréstesztjét. Habár több csapat intenzív munkát végzett a pályán a szezon előtti első tesztnapon, a tavalyi világbajnok autója távolmaradt a pályától és csak az utolsó pillanatokban gurult ki az aszfaltra.
<<  79 80 81 82 83 [8485 86 87 88  >>  
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Adatvédelem | Sütik kezelése