Drift Hírek - Időutazás Drifting.hu módra (beharangozó)

Készült: 2014.július.08 10:20 Készítette: Super User Kategória: Autós Hírek, Drift/Gymkhana hírek

A Drifting.hu hosszú időn keresztül egyezkedett Marty McFly-jal, hogy egy kis időutazásra indulhassanak, de Marty folyton azzal jött, hogy meghibásodott a fluxuskondenzátor. Így nem volt mit tenni, a szervezők maguk hívták életre ismételten a múlt évben is óriási sikert aratott Ladákkal és sok-sok drifttel fűszerezett máriapócsi retro hétvégét…
2014. július 12-én és 13-án ismét a RabócsiRingre látogat a Lada-versenyzők krémje, akik garantáltan megmutatják majd mindenkinek, hogy a keleti blokk csodái is tudnak keresztbe menni. A Lada körversenyen és a Ladaracing.hu Allstar gálán túl természetesen a drift pilóták is megküzdenek majd a máriapócsi katlanban egymással.
Ezen a hétvégén nem csak az MNASZ Országos Profi Bajnokság 3. fordulója, a Gpticketshop.hu Drift Kupa kerül megrendezésre, hanem a Retro Drift Kupa is.
A versenyek közötti szünetekben sem fog unatkozni senki sem, hiszen lesz quad bemutató és természetesen egész nap gyönyörködhettek majd az autókban a Ladaracing Meeting keretén belül.
Egy biztos: gumifüstben, időutazásban és izgalmakban ismét nem lesz hiány. Sőt! Nem lesz hiány értékes díjakban sem! Ugyanis a Forma1 jegyek forgalmazója a www.Gpticketshop.hu támogatásának köszönhetően a Magyar Profi Bajnokság indulói ezúttal Gold Tribün jegyekért versenyeznek. Az Oláh Gumi által felajánlott legutóbbi 100.000,- forintos gumi nyereménynek így a kétszerese jár az első helyezettnek Forma 1 belépő formájában, a július 25-27-én megrendezésre kerülő hungaroringi F1 GP futamon.
A máriapócsi hétvégén szombaton Pro és Street edzések, valamint Lada körversenyek zajlanak majd. Másnap már a profik veszik át a terepet előbb a Ladások, majd a drift pilóták körében: a Ladaracing All Star Gála után a Magyar Profi Bajnokság mindenki által jól ismert pilótái mérik össze újra tudásukat.
Az MNASZ Országos Profi Drift Bajnokság állása hihetetlenül szoros, az első két fordulót követően a dobogó második és harmadik fokán jelenleg holtverseny alakult ki. Az MNASZ Országos Profi Drift Bajnokság állása a 2. forduló után a következő:
1. Grózinger Zsolt - 76 pont
2. György Szilveszter - 56 pont
3. Szántó Nikolett – 56 pont
4. Szabó Szilárd – 52 pont
Mindazoknak, akiknek a szíve a focihoz is húz, azoknak sem kell aggódniuk amiatt, hogy lemaradnak a brazíliai világbajnokság legfontosabb mérkőzéséről, ugyanis vasárnap a verseny befejeztével a döntőt a Rabócsiring teraszán elhelyezett LED TV előtt nézhetik meg, az erre az alkalomra kínált italkülönlegességek kortyolgatása közepette.
Tartsatok velünk ezen a remek időutazáson, ne várjatok a Trackwoodig, messze még az augusztus 22-23-i hétvége! Nézzétek gyermekkorotok Ladáit és a jövő versenyautóit egy hétvégén, egy helyen. Gyertek és szurkoljatok velünk együtt kedvenceiteknek! Ne legyél nyuszi… McFly…