• Autós Hírek

Közúti Hírek - Teherautó pótkocsijába rohant a motorvonat

Közúti Hírek - Teherautó pótkocsijába rohant a motorvonat
Autóbuszok szállítják az utasokat Mándok és Záhony között, mert teherautó pótkocsijába rohant egy motorvonat - értesült a HavariaPress.

Kamion Hírek - Hosszított kivitelű LF-et készített a DAF

Hosszított kivitelű LF-et készített a DAF
A szokásosnál hosszabb dobozfelépítménnyel adott át egy LF55-öst a DAF. A kéttengelyes, összesen 11,6 méter hosszú teherautót egy német cég, a Teitra Logistik rendelete a holland gyártótól.

Kamion Hírek - Sokat segít az új jelölési rendszer gumivásárlásnál

Sokat segít az új jelölési rendszer gumivásárlásnál
Az alig egy éve bevezetett gumijelölések népszerűek lettek a fuvarozási vállalkozások körében. Az EU-szabványnak megfelelő új szimbólum-rendszer tájékoztatást ad például az abroncsok élettartamáról, fogyasztásra gyakorolt hatásáról, vagy viselkedéséről nedves úton. 

WTCC Hírek - Michelisz maga volt a Honda! (Videókkal!)

Félelmetesen magabiztos Michelisz győzelem Szuzukában! Mind a két gyári autó kiesett, mámorító siker a Zengő csapatnál. Norbi átveheti a tökéletes versenyző képző diplomáját, végérvényesen felnőtt, hogy a vébé címre törhessen. Summa cum laude!

WTCC Hírek - Esélyesként lefeküdni

Ez az egyik legszebb dolog, amit autóversenyző átélhet. Kevesek kiváltsága. Amikor úgy szállsz ki a Civicből, hogy baráti és ellenfél kezek paskolnak, körülötted pörögnek a kamerák, a karodnál fogva húznak a sajtó elé, cserébe, kapsz egy palack Eviant, 0.25-öst, persze, csak ésszel.

WTCC Hírek - Michelisz Norbi hatalmas pole-ja! Ezredre a pályacsúcstól!

Ezt hiszitek? Japánban egy privát magyar csapat és tehetséges versenyzője viszi sikerre a Hondát. Ok, Tarquini és Monteiro is talán taktikázott, de Muller ne már, hogy taktikából vérzett el. Holnap rendezik a kétszázadik WTCC futamot. Japánban, a Honda birodalmában, egy Hondában, a kormány mögött egy magyar fiúval, a poleban!

Kamion Hírek - Mercedes-konvoj visz adományokat a szír menekülttáborokba

Mercedes-konvoj visz adományokat a szír menekülttáborokba
Közös akcióba kezdett a Daimler egy német segélyszervezettel. Tizenegy vadonatúj Mercedes Actros nyergesvontatóval felszerelt konvoj indult Dél-Törökországba, ahol a legtöbb szír menekülttábor található.

Közúti Hírek - Járdáig repült a motoros az ütközés során

Közúti Hírek - Járdáig repült a motoros az ütközés során
Elütött egy motorkerékpárost egy szabálytalanul közlekedő személyautós Zuglóban. A baleset miatt a Róna utcán jelentős forgalmi dugó alakult ki - értesült a HavariaPress.

WTCC Hírek - Kezdetét vette a szuzukai versenyhétvége (videóval!)

Nyugi! Nincs baj, legalábbis nem akkora, hogy a 19. helyen kellene végeznünk. Más tészta, hogy a mi edzésünk korábban ért véget, Norbi sajnos kicsúszott, és nem indulhatott már újra. Ő volt az utolsó piros zászlós…

Közúti Hírek - Busz takarásából lépett az útra a kislány - elgázolta egy terepjáró

Közúti Hírek - Busz takarásából lépett az útra a kislány - elgázolta egy terepjáró
Kórházba szállították azt a 7 éves kislányt, aki egy menetrend szerinti busz takarásából lépett le az útra Kecelen, és egy terepjáró elgázolta - értesült a HavariaPress.

Közúti Hírek - Rendőrautó szorult két Combino közé

Közúti Hírek - Rendőrautó szorult két Combino közé
Rendőrautó szorult két Combino villamos közé, a Ferenc körúton. A baleset miatt az utasokat autóbuszok szállítják - értesült a HavariaPress.

WTCC Hírek - Senki nem érti, de megint verseny lesz!

Nem azt nem érti senki, hogy verseny lesz, hanem, hogy miért egy 53 másodperces pályán, immár harmadik éve? Ráadásul Japánban, ahol semmi sem lehetetlen. Nem reptér, nem hegyi futam, nem vidámpark, ez maga a szuzukai japán F1 pályából lekerekített libalegelő.

Közúti Hírek - Busznak rohant egy autó Szegeden - három sérült

Három ember sérült meg csütörtökön délelőtt Szegeden, mikor egy autóbusz és két személyautó karambolozott a nem működő jelzőlámpák miatt egy kereszteződésben - értesült a HavariaPress.

Közúti Hírek - Mentőautóban halt meg a kisbusszal ütköző autós

Közúti Hírek - Mentőautóban halt meg a kisbusszal ütköző autós
Kisbusszal karambolozott egy személyautó a 6-os főút Szekszárdhoz közeli szakaszán. Az autót vezető nő a mentőautóban halt bele sérüléseibe - értesült a HavariaPress.

Közúti Hírek - Kamion hátuljába csapódott - szörnyethalt a kisvárdai motoros

Közúti Hírek - Kamion hátuljába csapódott - szörnyethalt a kisvárdai motoros
Egy műszaki hiba miatt megálló kamion hátuljának rohant, s emiatt szörnyethalt egy motoros Anarcson - értesült a HavariaPress.
<<  157 158 159 160 161 [162163 164 165  >>