• Autós Hírek

Forma-1 Hírek - Felipe Massa volt a leggyorsabb a zárónapon

Felipe Massa zárta az élen a Williamsszel az első szezon előtti teszt zárónapját Jerezben, amely piros zászlóval ért véget. Kevin Magnussen, aki a harmadik napon nem talált legyőzőre, második napját McLaren pilótaként a tizes kanyar gumifalában végezte.

Forma-1 Hírek - Schumacher jól reagál az ébresztésre

Amennyiben a hír igaz, akkor az nagy örömet jelent Michael Schumacher rajongóinak. A brit The Telegraph a francia L'Equipe újságot idézve közölte, a Formula-1 hétszeres világbajnoka reagál az orvosok utasításaira, akik csütörtökön kezdték el a német legenda ébresztését a mesterséges kómából.

Forma-1 Hírek - Bernie Ecclestone: Nem vásárolom meg szabadságom

Bernie Ecclestone csütörtökön úgy nyilatkozott, kizártnak tartja, hogy több millió eurót kifizessen azért, hogy Németországban zajló tárgyalása befejeződjön és elkerülje a tíz éves börtönbüntetést.

Forma-1 Hírek - Továbbra is szárnyal a McLaren az első teszten

A McLaren újonca, Kevin Magnussen zárta az élen a szezon előtti tesztelés harmadik napját, a Mercedes motorral dolgozó autók továbbra is domináns teljesítményt nyújtanak.

Forma-1 Hírek - Megkezdték Schumacher ébresztését

Michael Schumacher orvosai az ébresztési folyamat részeként megkezdték a hétszeres Formula-1-es világbajnok gyógyszeradagjának csökkentését.

Kamion Hírek - Megérkezett a legkeményebb Actros és Arocs

A Daimler január 28-án mutatta be az Actros SLT és Arocs SLT típusokat, ezzel pedig a gyártó befejezte Euro6-os modelloffenzíváját. A két teherautókat kifejezetten nagy, de főleg nehéz tárgyak szállítására fejlesztette a Mercedes.

ASIA Race hírek - 3 Musketeers in Asia

ASIA Race hírek - 3 Musketeers in Asia
Beszélgetés Makó Bélával az ASIA Race - Mongólia Expedíció előtt.
Kedves Béla!
Mit is jelent az ön számára az ASIA Race, és a Mongólia Expedíció?
- Sok  kihívást, kalandot és kikapcsolódást.

Forma-1 Hírek - Újabb botrány kialakulóban?

Miközben az autók orrkialakítása adja az idei szezonban a legtöbb beszédtémát, Jerezben már a McLaren hátsó részén látható megoldásáról is szó esett.

Közúti Hírek - Érvényben marad a szmogriadó tájékoztatási fokozata

A tegnapi mérési adatok alapján továbbra is indokolt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása, a fővárosban nem csökkent jelentősen a szállópor-koncentráció - értesült a HavariaPress. A légszennyezettségi állapotot mérő műszerek ellenőrzött adatai alapján a kisméretű szállópor szintje 6 helyen meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket, 5 mérőponton az egészségügyi határértéket is.

WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Titokzatos Onyx, Huff sikere, távozó vezér

Ahogyan közeledünk a 2014-es szezon rajtjához, úgy érkezik egyre több hír a WTCC világából. Most összegyűjtöttem az elmúlt napok legfontosabb eseményeit, és le is írtam a velük kapcsolatos gondolataimat!

Forma-1 Hírek - Hivatalos: Boullier a McLarenhez igazolt

A McLaren Racing bejelentette, Eric Boullier február 3-tól versenyigazgatóként dolgozik a csapatnál. Eric Boullier az egyik legalkalmasabb vezető egyéniség a Formula-1-ben.

Forma-1 Hírek - Ne higgyünk a pletykáknak Schumacherrel kapcsolatban!

Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere újra közölte, az újságokban megjelent találgatásokat továbbra is figyelmen kívül kell hagyni.

Forma-1 Hírek - A Red Bull a vártnál korábban befejezte programját

A Red Bull műszaki probléma miatt szerdán a tervezettnél korábban befejezte munkáját a jerezi pályán. Az elmúlt négy évben egyéni és konstruktőri bajnoki címet szerző csapatot már az első napon problémák sújtották.

Forma-1 Hírek - Jenson Button volt a leggyorsabb a második tesztnapon

A McLaren pilótája, Jenson Button zárta az élen Jerezben a második szezon előtti tesztnapot, úgy tűnik, hogy a Mercedes motorral szerelt autók előnyben vannak riválisaikkal szemben.

Forma-1 Hírek - Kimi Räikkönen: Várható volt, hogy keveset körözünk

Kimi Räikkönen elmondta, nem lepődött meg azon, hogy nagyon kevés kört teljesítettek a csapatok a szezon előtti teszt első napján.
<<  144 145 146 147 148 [149150 151 152 153  >>