• Autós Hírek

Forma-1 Hírek - Lewis Hamilton: A 2014-es abroncsok jobbak

A Pirelli közölte, túl korai lenne a 2014-es abroncsok teljesítményét kiértékelni, annak ellenére, hogy a múlt héten négy napot tesztelhettek a csapatok Jerezben.

Forma-1 Hírek - Megoldódott a Ferrari szélcsatornás problémája

Fernando Alonso megerősítette a hírt, a Ferrari túllépett a szélcsatorna krízisen. Többször, így a tavalyi évben is, az olasz márka a Toyota kölni szélcsatornájában dolgozott, miközben a maranellói szélcsatornát felújította.

Forma-1 Hírek - Nem rossz jel a csend?

Már egy hét telt el azóta, hogy az orvosok próbálják Michael Schumachert ébreszteni a kómából, de a hétszeres Formula-1-es világbajnok állapotáról azóta hivatalos közlemény nem került nyilvánosságra.

Kamion Hírek - Kamera-rendszerrel küzd a Continental a holttér ellen

A holttér továbbra is sok gondot okoz a teherautósofőrök számára, annak ellenére, hogy egyre több elektronikai segédeszköz igyekszik kiküszöbölni a járművek körüli láthatatlan részek miatt keletkező problémát.

Közúti Hírek - Napokig tarhat, míg elfogynak a kamionok

A szerb hatóságok újra beengedik a kamionokat. Óránként húsz kamiont fogadnak a határátkelők szerb oldalán, napokig tarthat, mire a Magyarországon várakozó 580 jármű átlépheti a határt - értesült a HavariaPress. Kedden délelőtt megindulhattak a Csongrád megyei pparkolókban várakozó kamionok Szerbia felé, miután az ottani hatóságok feloldották az ítéletidő miatt elrendelt kamionstopot.

Közúti Hírek - Ötös karambol Debrecennél - két sérült

Öt gépkocsi rohant egymásnak a 47-es út Debrecenhez közeli szakaszán. A karambolsorozatnak két sérültje van - értesült a HavariaPress. Kedden kora reggel történt a karambolsorozat a 47-es főút Debrecen és Mikepércs közötti szakaszán: tisztázatlan körülmények között öt gépkocsi rohant egymásnak. A baleset helyszínéről két sérültet szállítottak kórházba a mentők. Az útszakaszon félpályás útzár van.

Forma-1 Hírek - Sutil: Négy másodpercet gyorsulunk

A Formula-1 fejlesztési sebességének köszönhetően Adrian Sutil szerint az idei autók a szezon végére körönként négy másodpercet gyorsulnak.

Forma-1 Hírek - Maradnak az orrkialakítások

A 2014-re elkészített szokatlan orrkialakításokat az FIA szabályosnak minősítette. A múlt héten kiderült, hogy a radikális orrkialakítás nagy vitákat szült és az irányítótestület, az FIA nem elégedett az autók kinézetével.

Közúti Hírek - Két súlyos sérült a zuglói frontális karambolban

Ketten is súlyos sérüléseket szenvedtek, amikor frontálisan ütközött két személyautó Zuglóban - értesült a HavariaPress. A XIV. kerületi Ond vezér úton hétfőn kora délután, nem sokkal fél kettő előtt ütközött össze két, egymással szemközt haladó autó, eddig tisztázatlan körülmények között.

Kamion Hírek - Kamionok százai várakoznak a szerb határnál

Több mint félezer kamion vesztegelt az éjszaka a Csongrád megyei határállomások térségében, mert a szerb hatóságok hóviszonyok miatt egyetlen teherautót sem engedtek átlépni a határon - jelenti a HavariaPress. A szerbiai határrendőrség az időjárásra hivatkozva továbbra sem engedi belépni az országba a tehergépjárműveket, sőt, a Magyarország felől személyautóval érkezők közül is csak azok beutazását engedélyezik, akik legfeljebb Szabadkáig közlekednek, illetve a menetrend szerinti autóbuszokat engedik át.

Forma-1 Hírek - A Lotus Bahreinre döntést hozhat

A Lotus a bahreini szezon előtti tesztre bejelentheti menedzsment struktúráját miután tárgyalásaik lezárulnak a McLaren korábbi csapatfőnökével, Martin Whitmarsh-szal.

Forma-1 Hírek - Mateschitz: Nem probléma, hogy sokan távoztak a csapattól

A Red Bull tulajdonosa, Dietrich Mateschitz cáfolja, hogy néhány vezető műszaki szakember távozása miatt csapatának aggódnia kellene a 2014-es szezon előtt.

Kamion Hírek - Az NV400-as is megkapja a Movano összkerékhajtását

Az Opel Movano/ Renault Master párosnak van egy mostohatestvére is, Nissan NV400-as néven. A modellt 2010-ben mutatták be az IAA-n, de a forgalmazás megkezdése óta eltelt időben a japánosított német-francia öszvért eddig nem kínálták összkerékhajtással.

Forma-1 Hírek - Ross Brawn: Visszavonultam

Ross Brawn közölte, visszavonulása a Formula-1-től végleges és nem tér vissza a sportba. Mióta 2013 végén távozott a Mercedestől Brawnt több csapattal is összehozták, legutóbb például Martin Whitmarsh helyére látták esélyesnek a McLarennél.

Kamion Hírek - Múzeumba került a Volvo elhíresült reklámfilmje

A Volvo reklámfilmjét, melyet Jean-Claude van Damme-al forgattak, már több mint 68 millió alkalommal tekintették meg a YouTube-on a 2013. novemberi bemutató óta. A készítők valószínűleg soha nem álmodtak ekkora népszerűségről, sőt arról sem, hogy a filmmel maradandó reklámipari tettet hajtottak végre.
<<  143 144 145 146 147 [148149 150 151 152  >>